Gittim canım benim yumurtalık kistim vardı ona baktı atmışım çok şükür kist yoktu 1 hafta daha bekle test yap dedi bende yaptım böyle çıktı bugün 7 gün gecikme dahaHayırlı olsun 2.çizgi görünüyodoktora gidecektin ne yaptın gitmedin mi daha
Geç döllenme olmuş demekki senin de inşallah sağlıklı bir gebelik olur canımGittim canım benim yumurtalık kistim vardı ona baktı atmışım çok şükür kist yoktu 1 hafta daha bekle test yap dedi bende yaptım böyle çıktı bugün 7 gün gecikme daha
İnşallah canım biraz daha geçsin yine yapcam test bakalım ne olacakGeç döllenme olmuş demekki senin de inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım
Sağlıksız olunca düşüyo zaten inşallah sağlıklı olur kucağına da alırsın içini ferah tut güzel şeyler düşün canımİnşallah canım biraz daha geçsin yine yapcam test bakalım ne olacakzaten sağlıksız gebelik geçirmiştim ben kalbi durmuştu o da adet 10 gün gecikince çıkmıştı
İnşallah canım çok teşekkür ederim pazartesi kan versem çıkar mı acabaSağlıksız olunca düşüyo zaten inşallah sağlıklı olur kucağına da alırsın içini ferah tut güzel şeyler düşün canım
Silik çizgi göründü bence bugün de versen çıkardı ama ne zaman müsait olursan verebilirsinİnşallah canım çok teşekkür ederim pazartesi kan versem çıkar mı acaba
Verdim bugün canım heyecan doruktaSilik çizgi göründü bence bugün de versen çıkardı ama ne zaman müsait olursan verebilirsin
Canim öyle olsa sancim olmazmi dedim acaba yerlesme kanamasimi ilk gebeliklerde rahimde ilk defa yerlesme oldugu icin lekelenme implantasyon kanamasi olurmus 14 gün oldu daha yumurra catlama sonrasi ama boyle adetin biterde sonra lekenmeye donerya bi kac gun sonra benimde oyle .Dün aksama kadar hic gelmedi
Canlı kırmızı degil bordomsu kahvemsi koyu.ama agrim yok. Sızıntı şeklinde.Bugun kan ve idrar verdim aile hekimine bakilcak.duruma göre yazarim kizlar cok umudum yok olmadı galiba.Dualarinizi esirgemeyin
Ovulasyonda silik gösteriyor
Canım kan sonucum 1.20 cıktıMerhaba bende aynı durumu yaşıyorum dünden beri. Kan sonucunuz ne çıktı acaba
???Verdim bugün canım heyecan dorukta
1.77 çıktı gebelik yokmuş canım
Sen 4 gün görmüşsün Ben yaptığımdan beri koyu çıkıyorOvulasyon da 4 gün boyunca koyu pozitif görmek normal mi sadece 1 gün mü koyu pozitifi görmemiz lazım?
Amin canım olsun bu ay da deneriz takmayalım fazla kafaya illaki olacakTestlerde bi sorun varmış demekki silik çizgi vardı adet in de gecikti neyse hayırlısı olsun canım
İlk defa o kadar uzun süre koyu gördüm .normalde çizgiler aynı renk ya da silik olurdu bu ay baya bi koyu oldu 4 gün boyunca nedense...Sen 4 gün görmüşsün Ben yaptığımdan beri koyu çıkıyor
Bende anlamadım inanki sen hormon testi yaptırdın mıİlk defa o kadar uzun süre koyu gördüm .normalde çizgiler aynı renk ya da silik olurdu bu ay baya bi koyu oldu 4 gün boyunca nedense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?