- 10 Mart 2024
- 90
- 14
- 3
- 23
- Konu Sahibi derinderin3525
-
Canım biraz daha bekle bakalım çatlayacak mıSizce de öyle mi kızlar
Koyuluk ilk testte t çizgisi daha koyu o gün yumurtlama olduğundan eminim kasık ağrısı çok fazla vardı o yüzden gidip test aldım hemen çift çizgi çıktıCanim daha ovulasyon olmamis devam et ayni renkte olmasi lazim koyulugunun cizgilerin
O nasıl oluyor şuan çatlama olmamış mı yani gebelik olmuyor mu öyle oluncaCanım biraz daha bekle bakalım çatlayacak mı
Bazı arkadaşlarımız böyle öğreniyor ama gebelik testi yapman gerekiyor. Bazı arkadaşlarımız da yumurtlamasını uzun yaşayabiliyor. Sizinki hangisi bilemeyiz.O nasıl oluyor şuan çatlama olmamış mı yani gebelik olmuyor mu öyle olunca
12 günde çok şiddetli kasık ağrısı vardı test aldım yaptım kopkoyu çıktıReglden itibaren 8. Gun mu basladin canim teste
Bunlar gebelik testi mi anlamadım12 günde çok şiddetli kasık ağrısı vardı test aldım yaptım kopkoyu çıktı
Bunlar gebelik testi mi anlamadım
E canım o zaman gebelik testi yapsan daha iyi olur. Kasığıma ağrı giriyor gittim test aldım diyince gebelik sandım.Hayır canım ovulasyon testi başlıkta yazıyor zaten
8 Haziran tarihli olan çift çizgi çıktı hatta t çizgisi daha koyu ama diğerleri silikleşmiyorBunlar gebelik testi mi anlamadım
Yumurtlama belirtisi Kasık ağrısı ama test için erken değil mi sence adetimin 15. Günü bugünE canım o zaman gebelik testi yapsan daha iyi olur. Kasığıma ağrı giriyor gittim test aldım diyince gebelik sandım.
Kaç günde bir oluyorsun belki erken yumurtladın bazen reglden hemen sonra yumurtlama yaşayanlar varYumurtlama belirtisi Kasık ağrısı ama test için erken değil mi sence adetimin 15. Günü bugün
Ben aralık ayında kürtaj oldum canım ondan sonra adetlerim düzensizleşti normalde 30 günde birdi sonra 35 e kadar gitti düzensizlik işte geçen ay onun için duphaston kullandım yalnız şöyle bişey var ben geçen ay hamile olduğumu düşünüyordum adetim başlayınca test yaptım silik çıktı sonra kan verdim negatif çıktı 3.günü tekrar test yaptım yine silik çıktı birkaç gün sonra yine kan yine negatif umudumu kestim ovulasyon testi aldımKaç günde bir oluyorsun belki erken yumurtladın bazen reglden hemen sonra yumurtlama yaşayanlar var
Üstüne görme yaşadığımı düşünüyordum taaki iki kere kan negatif çıkıncaya kadarKaç günde bir oluyorsun belki erken yumurtladın bazen reglden hemen sonra yumurtlama yaşayanlar var
Yaaa kan testin negatifse bilemedim şimdi. Kuzucum yumurtlama dönemi olupta çatlamıyor mu acaba havuç ye benceÜstüne görme yaşadığımı düşünüyordum taaki iki kere kan negatif çıkıncaya kadar
Kan testini 2 Haziran'da vermiştim canımYaaa kan testin negatifse bilemedim şimdi. Kuzucum yumurtlama dönemi olupta çatlamıyor mu acaba havuç ye bence
Kan testini reglinin kaçıncı günü verdin? Benim adet gecikmesinin 3. Günü negatif 7. Günü pozitif çıkmıştı. Kimyasal gebelik geçirdimKan testini 2 Haziran'da vermiştim canım
2.günü hormonla birlikte bakıldı 5.günüde tekrar bakıldı işte ikiside 0.100 düKan testini reglinin kaçıncı günü verdin? Benim adet gecikmesinin 3. Günü negatif 7. Günü pozitif çıkmıştı. Kimyasal gebelik geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?