Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var,şimdi ben pkoluyum 2 yıllık evliyim 3 Aydır bebiş istiyoruz her neyse iki Aydır da hasta olamadım soğan kürü yaptım 15 gün boyunca o Arada kaşık ağrısı bel ağrısı yaşadım fazlasıyla hasta olucam herhalde derken ovulasyon testi yapayım dedim 5li miratech aldım ve hepsini yaptım sizlerin de görmesi için atıcam .. testi yaptığım ilk gün koyu rengi gördüm akşamına ikinciyi yaptım biraz daha açıktı rengi ama bariz belliydi ertesi gün bir tane daha yaptım rengin biraz daha açıldığını gördüm akşamına tekrar yaptım iyice açılmıştı an itibari ile tekrar yaptım renk bir öncesi günden daha koyu ( aslına bakarsanız ben bu çizgileri de görebileceğimden pek emin değildim ama Allah'ımın bir mucizesi oldu galiba çoksevındım)... ben pek bişey anlamadım catladı mı catlayacak mı günleri de değerlendiriyoruz bu Arada gün aşırı bu aralar ama acaba boşa mı kürekcekıyoruz dedim ya adetlerim ınanılmaz düzensizbana şu testlerin anlamı nedir bi anlatabılırmısınız rica etsemmm
Bu arada rabbim bebiş isteyen herkese tez vakıtte versin sağlıcakla inşallahhh
canım iki çizgi de aynı koyulukta olmalı senin henüz yumurtlama zamanin değil testleri yapmaya dvm interneten çok daha uyguna ve çokça alabilirsin test pko olduğu için hergün tada gün asrı test yap ki kaçırma

canım iki çizgi de aynı koyulukta olmalı senin henüz yumurtlama zamanin değil testleri yapmaya dvm interneten çok daha uyguna ve çokça alabilirsin test pko olduğu için hergün tada gün asrı test yap ki kaçırma

Aldım canım 50lilik aldım bugün gelecek inşallah yardımın için çok teşekkür ederım ben de çizgileri görünce sevinmiştim

Aldım canım 50lilik aldım bugün gelecek inşallah yardımın için çok teşekkür ederım ben de çizgileri görünce sevinmiştim
Vücûd da lh hormonu sürekli oluyo canım oyüzden çıkar düzensiz adet olduğun için gün aşrı yap sıvı alımına dikkat ederek

Benim iki ay çok gecikti adetim yumurta tembelliği varmiş kilo vermen gerek dedi doktorum geçen ay 54 gün de oldum 36. Gün yumurtlamayı yakaladım değerlendik aöa nasip olmadı bu ay inşallah zamanın da olcam 16.gün yumurtlamayı yakaladım ama eşim yurt dışındaydı değerlendiremedik çarşamba adet adet olmayı bekliyorum

Benim iki ay çok gecikti adetim yumurta tembelliği varmiş kilo vermen gerek dedi doktorum geçen ay 54 gün de oldum 36. Gün yumurtlamayı yakaladım değerlendik aöa nasip olmadı bu ay inşallah zamanın da olcam 16.gün yumurtlamayı yakaladım ama eşim yurt dışındaydı değerlendiremedik çarşamba adet adet olmayı bekliyorum

Ay hadi inşallah tez vakitte inşallah neyseki günleri tutturuyorsun ne iyi :)

Yani nasip canım ya biz me kadarsa gün tuttursak rabbim verecekse veriyo bizimki bi umut

Yani nasip canım ya biz me kadarsa gün tuttursak rabbim verecekse veriyo bizimki bi umut

Zaten iyi ki güvendiğimiz koca bir dağ var elhamdulillah dua edince rahatlıyorum ve tekrar umut yeşeriyor içim de onun vereceği vakit en hayırlı vakit olacak bakalımm yaşayıp görücez

Hayırlısı canım rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıklı bebişler

Merhaba Kızlar;

Bende yeni katıldım aranıza :)
Önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.

Ben 7 aylık evliyim 27 yaşındayım ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :)

aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için var mı takip eden bu şekilde ?

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu)
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı)
29/12/2017 14. gün 36,1

Back
X