- 30 Ağustos 2023
- 71
- 58
- 18
- Konu Sahibi catherinehoward
-
Ben yıllarca ovulasyon kullandım bir evladım var ikinci için uğraşıyorum bu konular da da az çok demeden tecrübe sahibi oldum her şeyi çok bilir oldum kimyasal gebelik de yaşadım dış gebelik de yaşadım yani o kadar çok gebelik gebelik dedikçe imtihanım oldu ki anlatamam şimdi yaptığım yani yapacağım diyim olacak olan tek ilişki ile de oluyor benim dış gebelik öyle olmuştu nasipte yokmuş o ayrı ama gebelik olmuştu bundan sonra dedim kendimi şartlamıcam şimdi şöyle oluyor ovulasyon ile takip ediyoruz yumurtlama görüyoruz o güne şartlanıyoruz ve o günü değerlendircez diye kafada kodluyoruz niye çünkü çocuk olacak ama sonra olmayınca adet olunca daha çok stres ben bıraktım ovulasyon işini sağlık sıhhat el veriyorsa adet bitince haftanın iki üç günü düzenli ilişki ile de olan olur hatta öyle ki bazen tek ilişkiyle bile olur Allah ol dedi mi hepsi olur kendinizi lütfen şartlamayın bu süreçte kafaya da kodlayıp takmayın gebelik stresi cidden hiç ama hiç sevmiyor hatta öyle ki okumuştum gebelik isteyen kadın hormonlardan artık nasıl oluyor da spermi içerde yakıyormuş sebepsiz interfilte çoğu bundan ötürüymüş yani o yüzden şu kafamda yokken o ay beklemiyordum oldu diyenler doğru söylüyor ben de evladıma öyle hamile kaldım kafam rahim filmine gitti olmaz dedim onları araştırıyordum iki üç ilişki anca olmuştur oldu nasip etti Rabbim ha şimdi tek tüplüyüm şansım da pek düştü ama yine şunu biliyorum olacak olan olur sebepler oluşturur Rabbim denk gelir olur o yüzden sal rahat ol boşver takip etme ilişkiyi de kodlanma çok canın isteyince yapReglim bittikten beri ovülasyon kitiyle takip ediyorum tam artmaya başladı eşim yatak döşek grip oldu tahmini yumurtlama yarın biz 4 gün öncesinde değerlendirmiştik yani pek bir şey düşünmüyorum ama böyle hamile kalan var mı tecrübelerinizi paylaşırsanız
ne kadar güzel yazmışsınız gerçekten aslında bilinçaltımda olan şeylerş yazmışsınız ama nefis işte malesef 7 ay önce travmatik bir tecrübeyle 3.5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda şimdi yeni yeni psikolojim kendine geliyor be hala iyileştim mi onun bile farkında değilim bir de bunun üstüne ovülasyon ile kendimiBen yıllarca ovulasyon kullandım bir evladım var ikinci için uğraşıyorum bu konular da da az çok demeden tecrübe sahibi oldum her şeyi çok bilir oldum kimyasal gebelik de yaşadım dış gebelik de yaşadım yani o kadar çok gebelik gebelik dedikçe imtihanım oldu ki anlatamam şimdi yaptığım yani yapacağım diyim olacak olan tek ilişki ile de oluyor benim dış gebelik öyle olmuştu nasipte yokmuş o ayrı ama gebelik olmuştu bundan sonra dedim kendimi şartlamıcam şimdi şöyle oluyor ovulasyon ile takip ediyoruz yumurtlama görüyoruz o güne şartlanıyoruz ve o günü değerlendircez diye kafada kodluyoruz niye çünkü çocuk olacak ama sonra olmayınca adet olunca daha çok stres ben bıraktım ovulasyon işini sağlık sıhhat el veriyorsa adet bitince haftanın iki üç günü düzenli ilişki ile de olan olur hatta öyle ki bazen tek ilişkiyle bile olur Allah ol dedi mi hepsi olur kendinizi lütfen şartlamayın bu süreçte kafaya da kodlayıp takmayın gebelik stresi cidden hiç ama hiç sevmiyor hatta öyle ki okumuştum gebelik isteyen kadın hormonlardan artık nasıl oluyor da spermi içerde yakıyormuş sebepsiz interfilte çoğu bundan ötürüymüş yani o yüzden şu kafamda yokken o ay beklemiyordum oldu diyenler doğru söylüyor ben de evladıma öyle hamile kaldım kafam rahim filmine gitti olmaz dedim onları araştırıyordum iki üç ilişki anca olmuştur oldu nasip etti Rabbim ha şimdi tek tüplüyüm şansım da pek düştü ama yine şunu biliyorum olacak olan olur sebepler oluşturur Rabbim denk gelir olur o yüzden sal rahat ol boşver takip etme ilişkiyi de kodlanma çok canın isteyince yap
Dediklerimizden çok haklısınız gerçekten bende 2 yıldan fazla uğraştım olmadı sonra dinlenmek istiyorum diye ara verdim kafadan attım ve sürpriz o ay hamileydim o kadar uzaklaşmışım ki 2500 beta ile öğrendim 2 gün sonra hemen keseyi gördüm tek tüp olayı içinde bir abla tanıyorum 3 çocuğu var ilkinden sonra dış gebelik yaşayıp tek tüp kalmış ve 2 çocuğu ard ardına olmuş artık olmaz diye umudum yoktu peş peşe oldular diye anlaşmıştı bize nasibinde varsa o gelip seni bulur inşallahBen yıllarca ovulasyon kullandım bir evladım var ikinci için uğraşıyorum bu konular da da az çok demeden tecrübe sahibi oldum her şeyi çok bilir oldum kimyasal gebelik de yaşadım dış gebelik de yaşadım yani o kadar çok gebelik gebelik dedikçe imtihanım oldu ki anlatamam şimdi yaptığım yani yapacağım diyim olacak olan tek ilişki ile de oluyor benim dış gebelik öyle olmuştu nasipte yokmuş o ayrı ama gebelik olmuştu bundan sonra dedim kendimi şartlamıcam şimdi şöyle oluyor ovulasyon ile takip ediyoruz yumurtlama görüyoruz o güne şartlanıyoruz ve o günü değerlendircez diye kafada kodluyoruz niye çünkü çocuk olacak ama sonra olmayınca adet olunca daha çok stres ben bıraktım ovulasyon işini sağlık sıhhat el veriyorsa adet bitince haftanın iki üç günü düzenli ilişki ile de olan olur hatta öyle ki bazen tek ilişkiyle bile olur Allah ol dedi mi hepsi olur kendinizi lütfen şartlamayın bu süreçte kafaya da kodlayıp takmayın gebelik stresi cidden hiç ama hiç sevmiyor hatta öyle ki okumuştum gebelik isteyen kadın hormonlardan artık nasıl oluyor da spermi içerde yakıyormuş sebepsiz interfilte çoğu bundan ötürüymüş yani o yüzden şu kafamda yokken o ay beklemiyordum oldu diyenler doğru söylüyor ben de evladıma öyle hamile kaldım kafam rahim filmine gitti olmaz dedim onları araştırıyordum iki üç ilişki anca olmuştur oldu nasip etti Rabbim ha şimdi tek tüplüyüm şansım da pek düştü ama yine şunu biliyorum olacak olan olur sebepler oluşturur Rabbim denk gelir olur o yüzden sal rahat ol boşver takip etme ilişkiyi de kodlanma çok canın isteyince yap
Kesinlikle rabbim hepimize hayırlısını versin sanırım beyin şartlanmayınca rahat olunca daha iyi tutuyor bebekDediklerimizden çok haklısınız gerçekten bende 2 yıldan fazla uğraştım olmadı sonra dinlenmek istiyorum diye ara verdim kafadan attım ve sürpriz o ay hamileydim o kadar uzaklaşmışım ki 2500 beta ile öğrendim 2 gün sonra hemen keseyi gördüm tek tüp olayı içinde bir abla tanıyorum 3 çocuğu var ilkinden sonra dış gebelik yaşayıp tek tüp kalmış ve 2 çocuğu ard ardına olmuş artık olmaz diye umudum yoktu peş peşe oldular diye anlaşmıştı bize nasibinde varsa o gelip seni bulur inşallah
Amiiin amiiinn boşverin kafadan atın ovulasyon işine hiiiççç bulaşmayın cidden bak kafa daha rahat olunca beden vücut bebeği daha kolay kabul edecek inşallah size de bu arada çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla hayırlı gebelik nasip olsun yeri en güzelleri sağlıklıları ile dolsun inşallahne kadar güzel yazmışsınız gerçekten aslında bilinçaltımda olan şeylerş yazmışsınız ama nefis işte malesef 7 ay önce travmatik bir tecrübeyle 3.5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda şimdi yeni yeni psikolojim kendine geliyor be hala iyileştim mi onun bile farkında değilim bir de bunun üstüne ovülasyon ile kendimi
Streste sokmicam çok haklısınız Allahın dediği oluyor kesinlikle aslında tam teslimiyetçi olmamız lazım bu günleri kafama takaraeak eşimin gribini bile çekmiş olabilirim kendimerabbim size bana isteyen herkese en iyi şekilde en hayırlı şekilde sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah
Ne güzel tecrübe edip sağlıkla gebeliğiniz devam ediyor inşallah kafa ne kadar rahat vücut da gebelik de o kadar rahat cidden artık bunu anladım kafaya bunu kodladım tek tüp için ise evet o kadar mucize dinledim ki yine nasip de varsa Rabbim ol derse olacak inancım sonsuz hayırlı vakitte sağlıkla olsun inşallah ama ovulasyon işi bende artık bitti yani yokDediklerimizden çok haklısınız gerçekten bende 2 yıldan fazla uğraştım olmadı sonra dinlenmek istiyorum diye ara verdim kafadan attım ve sürpriz o ay hamileydim o kadar uzaklaşmışım ki 2500 beta ile öğrendim 2 gün sonra hemen keseyi gördüm tek tüp olayı içinde bir abla tanıyorum 3 çocuğu var ilkinden sonra dış gebelik yaşayıp tek tüp kalmış ve 2 çocuğu ard ardına olmuş artık olmaz diye umudum yoktu peş peşe oldular diye anlaşmıştı bize nasibinde varsa o gelip seni bulur inşallah
Ovulasyonu bende denedim ama teste gerek kalmadan anlıyorum zaten akintidan falan boşuna stres gibi geldi bana nazar değmesin stres olmayınca hamileliğim bile çok güzel geçiyor hiç kusma falan yaşamadım inşallah böyle devam eder rabbim isteyen herkese versin çok heyecanlı çok güzel duygularNe güzel tecrübe edip sağlıkla gebeliğiniz devam ediyor inşallah kafa ne kadar rahat vücut da gebelik de o kadar rahat cidden artık bunu anladım kafaya bunu kodladım tek tüp için ise evet o kadar mucize dinledim ki yine nasip de varsa Rabbim ol derse olacak inancım sonsuz hayırlı vakitte sağlıkla olsun inşallah ama ovulasyon işi bende artık bitti yani yok
Bilimden bizde burda Ki kadınlar da çok destek alıyor bacım ama olmayınca olmuyor ben yıllardır kullanırım ne koyu kopkoyu çizgiler gördüm işte ama ah yani ve de çok koyu görmediğim zamanda olmaz kafası ile önemsemediğim ilişkimden de gebelik oldu ama dış gebelikti koca ayda bir oldu onda da yumurtlama adam akıllı bile görmedim zaten ondan da ihtimal vermemiş olabilirim gebeliğe ama anladım yani bunu iş mevzu ovulasyon yumurtlama şu bu değil nasip işi ya istediğin kadar çabala olacağı varsa bir iki ovulasyon ile iş hallediliyor ama olmayacağı da varsa ne denersen dene yani ben geçen ay artık doktoruma gittim dedim takipte denemek istiyorum ne kaliteli yumurtalar vardı doktorum dedi çok iyi büyümüşler hem de fazlaydı gün aşırı ilişki dedi o kadar önemsemedim yine ki adam akıllı ilişkim de olmadı çünkü nerden çatlayacağı belli değil sonuçta ve de sol tüp kapalı zaten ve tabi yine olmadı hem bilim hem ilim biz çok isteyen kadınlar ne tuşlara basmadıkMerhaba, herkesin dediği gibi rahat olmak en önemlisi ama sizi çok iyi anlıyorum ben de hamile kalana kadar çok hevesliydim. Biz 3-4 ay falan denedik ondan sonra hamile kaldım. Ovulasyon kitini 2 kez kullandım ikinci kullanmada işe yaradı. Biraz araştırdıysanız eğer her ay yumurtladığımız yumurtalar döllenmeye uygun olmuyor. Gebe kaldığım ay hiç olmadığı kadar koyu renkti test çizgisi. Kontrol çizgisinden de koyuydu. O ay iş yoğunluğumdan o kadar az deneyebildik ki. Hangi gün hamile kaldığıma bile eminim
Özetle, bende işe yaradı faydasını gördüm ama takıntı yapmadım. Sadece bilimden destek aldım diyelim.
Maşallah diyelimm inşallah da öyle devam eder ben oğlum da pek kustum yaa zordu dokuz ayda iğne ama şükür sonu güzel oldu ve de evet artık akıntıdan falan anlaşılıyor ya boş boşa stres yapmaya gerek yokOvulasyonu bende denedim ama teste gerek kalmadan anlıyorum zaten akintidan falan boşuna stres gibi geldi bana nazar değmesin stres olmayınca hamileliğim bile çok güzel geçiyor hiç kusma falan yaşamadım inşallah böyle devam eder rabbim isteyen herkese versin çok heyecanlı çok güzel duygular
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versinMaşallah diyelimm inşallah da öyle devam eder ben oğlum da pek kustum yaa zordu dokuz ayda iğne ama şükür sonu güzel oldu ve de evet artık akıntıdan falan anlaşılıyor ya boş boşa stres yapmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?