Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de böyle oluyor pik olduğunda bile böyle kopkoyu göremedim sonrada silikleşti zaten . Reglmde düzenlidir tam gününde çizgileri gördüm. Testten diye düşünüyorumLaboquick mi kullanıyorsunuz, benim de böyle çıkıyor ya silik ya da yok gibi
Aynen öyle reglim düzenli adetten sonra silik çizgiler çıktı. Sonra bir anda o silik çizgiler de kayboldu.Bende de böyle oluyor pik olduğunda bile böyle kopkoyu göremedim sonrada silikleşti zaten . Reglmde düzenlidir tam gününde çizgileri gördüm. Testten diye düşünüyorum
Aynen öyle reglim düzenli adetten sonra silik çizgiler çıktı. Sonra bir anda o silik çizgiler de kayboldu.
Galiba bu anı değerlendirmek gerek.Eki Görüntüle 3635005
Dün böyleydi pik dedim artık bugün baya silikleşti
Değerlendirdim:) sizin var mı fotolarınızGaliba bu anı değerlendirmek gerek.
Değerlendirdim:) sizin var mı fotolarınız
Sizinde 1 yazan pik sanki, değerlendirdiniz mi
Değerlendirdik ama farkında olmadanSizinde 1 yazan pik sanki, değerlendirdiniz mi
Testi yapmaya devam etseydiniz, umarım tutar ya ümitliyim bu ayDeğerlendirdik ama farkında olmadanKoyulaşmasını beklerken reglden hemen sonra yumurtlamam bana da sürpriz oldu
![]()
Umarım ya. Kocam kendimi damızlık gibi hissediyorum diyorTesti yapmaya devam etseydiniz, umarım tutar ya ümitliyim bu ay![]()
Ayyy benimkinde valla bugünde yapalım dedim 3.gün olacak sabahtan beri ofluyor ahaha bi de çalışıyoruz gerçekten çok zor oluyor haftaiçiUmarım ya. Kocam kendimi damızlık gibi hissediyorum diyoray sonu haberleşelim