ovulasyon olduktan sonra ki hissedilenler

goncam1616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
46
31
38
40
Merhabalar ovulasyon olduktan sonraki günlerdeki belirtiler nedir?belim sol kasığım ve göguslerimde belirgin bir ağrı var özellikle sol kasık baya baya adet olacakmışım gibi böyle olupta hamis olanlar varmı .?

Merhaba.. Benim belirtilerimde göğüslerde aşırı hassasiyet ve kalp sancısı gibi göğsüme saplanan ağrılar oluyodu. Birde göbeğim ve kasıklarımda çekilme gibi batma gibi bi ağrı saplanıyordu. Bide baş dönmesi ve büyük bi sivilce tabi :)) haa bu arada benimde ağrı genelde soldaydı. Biiznillah hamilesinizdir )

Ay hadi inşallah bugün hcg baktırdım dayanamadım 0100 cıktı bi hafta sonra tekrar deniycem bakayım sağolsun cnm merak ediyorum çok bugünde hala var ağrılarım

0.100 mü canm yoksa 100 mü? 100 se hamilesin 0.100 se maalesef değilsin 5 ten sonrası hamile sayılıyormş. İnşallah hadi bakalm yaz yine merak ederim ben :)

0.100 cnm dört gün kaldı adet dönemine ama tuhaf hisler başladı içimde inşallah hayırlısı Olur pazartesi gününü bekliyorum heyecanla

Ovulasyonun üzerinden kaç gün geçti?

0.100 cnm dört gün kaldı adet dönemine ama tuhaf hisler başladı içimde inşallah hayırlısı Olur pazartesi gününü bekliyorum heyecanla
Hmm negatifmiş canm ama erken yaptırmışsn daha belli olmaz bende bu ay tam adet günümde yaptırdım 5,2 çıktı. Yine negatif dedi doktor. Adetimin üzerinden 3 gün geçti hala gelmedi biraz daha bekleyip tekrar yaptıracağım bakalm. Senin kaç gün geçti canm?

Canim iki gün önce bende ovulasyon akintisi dedikleri o yumurta beyazi seklinde akintiyi gördüm.degerlendirdim. dun hafif bir akintim vardi klasik agrim yoktu.bugün yine yumurta beyazi kivamindaki akintiyi gördüm.ve sol kasigimda çok hafif ara ara agri oluyor. İlk defa bunu yasiyorum. Neden bilmiyorum. Çift mi yumurtladim yoksa gebelik belirtisi mi bilmiyorum

Adet tarihin önemli cnm.benim ilk gebeligim iki seneonce dış gebelik oldu o yüzden bazı belirtileri biliyorum .adet gunune yakin kan testinde cikabilir dene derim.benim iki gün var adetime. İki gün önce adet olucak sandım çok şiddetli kasiklarim sonra yan tarafların ve rahmimin üstünde belirgin bir sizi hissettim.bugunde göğüs uçlarım sızlıyor.degisiklik hissediyorum kendimde bu ay inşallah hayırlısı olur.kan testi yaptırmaya korkuyorum ya yoksa diye.sabah test yapcam evde belki çıkar varsa.

Evet cnm bn ilişkiden 5 gun sonra yaptırdım dayanamayıp bi umut belki çıkar diye günüm geçmedi iki gün var ama bnm ilk olduğum gün ağrım olur sonra geçerdi bir haftadır adet olucak gibi değişik şeyler oluyor ama yok sabah evde test yapcam bakalım belki bi sürpriz olur

10 u geçmesi lazım diye biliyorum dış gebelik yaşamıştım ben iki sene önce onun sifirlanmasini bekledik iki ayda gitti. Bi kaç gün daha bekle tekrar yaptır cnm inş yükselmiştir

Şu karbonat testini yapıyorum hep köpük oluyor geçen ay yapmıştım dibe çökmüştü inş isteyen herkese verir Rabbim

Şu karbonat testini yapıyorum hep köpük oluyor geçen ay yapmıştım dibe çökmüştü inş isteyen herkese verir Rabbim
Benim 5 gün oldu canım. Hayırlısı bakalm. Benimde karbonat testinde köpürüyor :) ama dha test yapma sabır sabır de çıkmazsa hevesin kırılmasın

bir kaba koyduğun idrarına bir tutam karbonat döküyorsun, köpürürse pozitif, dibe çökerse negatifmiş, eskiden gebelik testleri yokken böyle anlarmış ninelerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…