- 12 Temmuz 2015
- 46
- 31
- 38
- 40
- Konu Sahibi goncam1616
-
Hmm negatifmiş canm ama erken yaptırmışsn daha belli olmaz bende bu ay tam adet günümde yaptırdım 5,2 çıktı. Yine negatif dedi doktor. Adetimin üzerinden 3 gün geçti hala gelmedi biraz daha bekleyip tekrar yaptıracağım bakalm. Senin kaç gün geçti canm?0.100 cnm dört gün kaldı adet dönemine ama tuhaf hisler başladı içimde inşallah hayırlısı Olur pazartesi gününü bekliyorum heyecanla
Merhabalar ovulasyon olduktan sonraki günlerdeki belirtiler nedir?belim sol kasığım ve göguslerimde belirgin bir ağrı var özellikle sol kasık baya baya adet olacakmışım gibi böyle olupta hamis olanlar varmı .?
Canim iki gün önce bende ovulasyon akintisi dedikleri o yumurta beyazi seklinde akintiyi gördüm.degerlendirdim. dun hafif bir akintim vardi klasik agrim yoktu.bugün yine yumurta beyazi kivamindaki akintiyi gördüm.ve sol kasigimda çok hafif ara ara agri oluyor. İlk defa bunu yasiyorum. Neden bilmiyorum. Çift mi yumurtladim yoksa gebelik belirtisi mi bilmiyorum
Hmm negatifmiş canm ama erken yaptırmışsn daha belli olmaz bende bu ay tam adet günümde yaptırdım 5,2 çıktı. Yine negatif dedi doktor. Adetimin üzerinden 3 gün geçti hala gelmedi biraz daha bekleyip tekrar yaptıracağım bakalm. Senin kaç gün geçti canm?
Cnm bugün 12 günOvulasyonun üzerinden kaç gün geçti?
Benim 5 gün oldu canım. Hayırlısı bakalm. Benimde karbonat testinde köpürüyor :) ama dha test yapma sabır sabır de çıkmazsa hevesin kırılmasınŞu karbonat testini yapıyorum hep köpük oluyor geçen ay yapmıştım dibe çökmüştü inş isteyen herkese verir Rabbim
Şu karbonat testini yapıyorum hep köpük oluyor geçen ay yapmıştım dibe çökmüştü inş isteyen herkese verir Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?