Bugün yaptığın aynı tondalar mi canım bunu sen çıplak gözle daha iyi görebilirsin...burdan bakınca pik değil ama yaklaşmış gibi duruyor. Eğer ikisi aynı tonda ise bugünü değerlendirmen gerekirMerhaba adetim biteli bugün 6. Gün dün ve bugün ovulasyon testi yaptım pik mi bakar mısınız ne zaman değerlendirmek uygun olur yardımcı olur musunuz sağdakileri dün yaptim soldakini az önce
Aynı tonda değil çok az bir renk farkı var fotoğrafta fazla görünüyor ama çıplak gözle bakınca c biraz daha koyu. O zaman tam koyulaşınca mı üst üste değerlendirmek gerekBugün yaptığın aynı tondalar mi canım bunu sen çıplak gözle daha iyi görebilirsin...burdan bakınca pik değil ama yaklaşmış gibi duruyor. Eğer ikisi aynı tonda ise bugünü değerlendirmen gerekir
Tamam inşallah teşekkür ederimPik değil ama siz bu günleri de değerlendirin. Bazen bazı aylar hiç pik göstermeden bitiyor ama yine de gebe kalanlar oluyor. Pik olması yakındır. Siz düzenli değerlendirin İnşaAllah
Ayni değiller c biraz daha koyu o zaman yine de değerlendirelim ama tam koyu olunca üst üste mi değerlendirmek gerek bir de mantar var bende yeni yeni oluşmaya başladı bu değerlendirme icin sakınca olur mu sizceBugün yaptığın aynı tondalar mi canım bunu sen çıplak gözle daha iyi görebilirsin...burdan bakınca pik değil ama yaklaşmış gibi duruyor. Eğer ikisi aynı tonda ise bugünü değerlendirmen gerekir
Pil olmak üzere hatta şimdi yine yapın.Bugünü yarını da değerlendirinMerhaba adetim biteli bugün 6. Gün dün ve bugün ovulasyon testi yaptım pik mi bakar mısınız ne zaman değerlendirmek uygun olur yardımcı olur musunuz sağdakileri dün yaptim soldakini az önce
Pik değil ama siz bu günleri de değerlendirin. Bazen bazı aylar hiç pik göstermeden bitiyor ama yine de gebe kalanlar oluyor. Pik olması yakındır. Siz düzenli değerlendirin İnşaAllah
Teşekkür ederim sağolun birazdan yapayim inşallahPil olmak üzere hatta şimdi yine yapın.Bugünü yarını da değerlendirin
Mantar yeni oluştu herhangi bir şey kullanmadım korkuyorum, sirkeli su ile yıkadım yoğurt sürdüm bunları nette görmüştüm sabah tekrar yapayım testi ona göre dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederimAnladım canım evet ikisi aynı tonda ya da T daha koyu olduğunda üst üste değerlendirme olacak.. mantar için krem v.s bişey kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan hamileligi farkettigin zaman birakman gerekir riskli olabilir diye düşünüyorum. Normalde enfeksiyon falan olduğunda gebeik olmaz diyor bazı doktorlar ama araştırdığımda engel olmaz ama erken doğuma düşüğe sebep olabilir yazıyorlar.. o yüzden krem ilaç gibi şeyler kullanırken dikkat etmen gerekir. Ağrı kesici bile parol dışında başka hap önerilmiyor.. gebelik planlayanlar için bu şekildedir hep
Rica ederimMantar yeni oluştu herhangi bir şey kullanmadım korkuyorum, sirkeli su ile yıkadım yoğurt sürdüm bunları nette görmüştüm sabah tekrar yapayım testi ona göre dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim
Allah razı olsun sağolunRica ederimgerekirse doktora da gidebilirsin aksatma geçmiş olsun
Yaa sevindimYorumunuz beni umutlandırdı. Laboquick kullanıyorum ama hiç koyulaşmadı t çizgisi. Hep silik. Adet düzensizliğim yok. Bebeğim var. 2.gebelik için test aldım takip edeyim diye. Ama hiç çizgi göremeyince şaşırdım. İlk kez yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?