- 30 Eylül 2023
- 72
- 50
- 8
- 30
- Konu Sahibi daisyrose95
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünkü testi de görmek lazımMerhaba , yardımcı olur musunuz? Bu test dün yaptım bu pik mi? Eğer pikse çatlama bugün mü oluyor? Bugünü de değerlendirmeli miyim?
Ne görmeliyim testte peki bugün yapacağım akşamBugünkü testi de görmek lazım
Pik dedikleri şey T çizgisinin C den koyu çıkması demek.Ne görmeliyim testte peki bugün yapacağım akşam
En önemli ilişki bence silikleştiğinde. Yani yumurta çatladığında sperm bekler haliyle.Çok teşekkürler anladım , yani T çizgisi silikleştiğinde ilişki olmalı. Tamam çok sağoluninşallah benim de bu ay olur
![]()
Olmuş galibaBugün yaptığım test bu şekilde. Çatlama olmuş yani değil mi
20 mm zaten silik olur. Ben doktor kontrolünde 24 mm olduğunu öğrendim çatlatma iğnesi veriyordu istemedim hemen eve gelip test yaptım ve pik çıktı. Ben hem doktor hem ovülasyon testi ile takip ettim ve hamile kaldım. Siz hatalı testin azizliğine uğramış olabilirsiniz istisna. Doktorlar da 19-20 görünce hemen iğne vuruyor erkenden.En iyisi doktor ile takip yapmak.Benim 20 mm yumurtam olduğu halde silik çıkıyordu testlerde.Bu testler para tuzağından başka birşey değil.Bir keresindede çatlamış yumurtami pik göstermişti.Cok yanıltıyor kadın doğum doktorlarının çoğu önermiyor
Benim yumurtam 20 mmde catliyordu ama.testde göstermesi gerekiyor Kac kere takip yaptirdim. en iyi markaları kullandım.para tuzağı 6 senedir ovulasyon testi kullanıyorum denemediğim marka kalmadı.doktorumda önermiyor.20 mm zaten silik olur. Ben doktor kontrolünde 24 mm olduğunu öğrendim çatlatma iğnesi veriyordu istemedim hemen eve gelip test yaptım ve pik çıktı. Ben hem doktor hem ovülasyon testi ile takip ettim ve hamile kaldım. Siz hatalı testin azizliğine uğramış olabilirsiniz istisna. Doktorlar da 19-20 görünce hemen iğne vuruyor erkenden.
İşe yarayan da var ama bana yaramadı.
Tamam siz önermeyin. Sizin için para tuzağı olmuş olsun.Benim yumurtam 20 mmde catliyordu ama.testde göstermesi gerekiyor Kac kere takip yaptirdim. en iyi markaları kullandım.para tuzağı 6 senedir ovulasyon testi kullanıyorum denemediğim marka kalmadı.doktorumda önermiyor.
Öncellikle kadın doğum doktorları önermiyor.Sonra deneyimleyen ben önermiyorum.Tamam siz önermeyin. Sizin için para tuzağı olmuş olsun.
Ama işe yarayanları da bizzat beni gözardı etmeyin lütfen.
Öncellikle kadın doğum doktorları önermiyor.Sonra deneyimleyen ben önermiyorum.
Benim iki tane çocuğum vartamam siz önermeyin yahu. İnandık
Siz nasıl hamile kalamayıp önermiyorsanız ben de hamile kalan biri olarak öneriyorum. Bittisize saygı duyuyorum.
Tamam Allah bağışlasın ne diyim yaniBenim iki tane çocuğum var
Size iyi akşamlar
Benim kadın doğum doktorum bizzat önerdi hastalarıma da öneriyorum hep dedi ben de ovulasyon testi kullandım sonuç aldımÖncellikle kadın doğum doktorları önermiyor.Sonra deneyimleyen ben önermiyorum.