- 20 Ağustos 2024
- 808
- 212
- 23
- Konu Sahibi Rozalinnda
-
İlk idrarla yapmayın diyorlar ama senin gene pik gibi duruyorArkadaşlar ilk kez ovülasyon testi yapıyorum bu pik demek mi ? Sabah ilk idrarla yaptım çatlama mı oluyor yumurtlama mı ne kadar zamanım var. Sol da 3 yumurta vardı ama 7 cm kistim de var şansım varmı
İlk idrarda hormonlar çok yoğunlaştığı için yapmayın diyorlarNeden ilk idrarla olmuyor ki
Evet canım pik bugün ve yarını değerlendir mutlaka sperm tüplerde 75 saat canlı kalabiliyorArkadaşlar ilk kez ovülasyon testi yapıyorum bu pik demek mi ? Sabah ilk idrarla yaptım çatlama mı oluyor yumurtlama mı ne kadar zamanım var. Sol da 3 yumurta vardı ama 7 cm kistim de var şansım varmı
Merhaba bugün de test yaptım aynısı çıktı o ne demek pekiEvet canım pik bugün ve yarını değerlendir mutlaka sperm tüplerde 75 saat canlı kalabiliyor
Yine ilk idrarla mi yaptınızMerhaba bugün de test yaptım aynısı çıktı o ne demek peki
Evet ilk idrarYine ilk idrarla mi yaptınız
Ovulasyon ilk idrarla yapılmaz. Çünkü lh hormonu akşamdan sabaha kadar idrarda birikir bu da geçersiz sonuçlar görmenizi sağlar. Öğlenden sonra 1-2 gibi yapmalısınız. 1 saat önce kadar sıvı alımını azaltmalısınız. O yüzden testlerinizin gerçekliği hakkında yorum yapamayacağım.Evet ilk idrar
Aslında gece 4 gibi lavaboya gittim sabah tekrar gittiğim de saat 9 gibiydi sanırımOvulasyon ilk idrarla yapılmaz. Çünkü lh hormonu akşamdan sabaha kadar idrarda birikir bu da geçersiz sonuçlar görmenizi sağlar. Öğlenden sonra 1-2 gibi yapmalısınız. 1 saat önce kadar sıvı alımını azaltmalısınız. O yüzden testlerinizin gerçekliği hakkında yorum yapamayacağım.
Her kadının pik süresi farklı oluyor kimisi 2 gün kimi 1 gün benim 1 gün sürmüştü çizgi silikleştiği zaman çatlama diye ilişki yaşamıştım sizde çizgi silikleşene kadar gün aşırı ilişki yaşayınMerhaba bugün de test yaptım aynısı çıktı o ne demek peki
İlk idrarlada olur olmaz diye bir kural yok sadece teste yanlışlık olabilir oda şu konuda ovulasyon Lh pili yumurtalıklarda gerçekleşen doğal bir süreçtir takip için öğlen veya öglenden sonra yapmak daha güvenilir deniliyor ama sizin testler güvenilir bir sonuç vermiş kadından kadına değişen bir durum bu çoğu kadında sabah lh hormonu artmaz öğleden sonra artma görülür ve 2 saat sıvı alınımına dikkat etmek gerekiyor çünkü o idrarı seyreklestiriyor. Geceden beri uyuduğunuz için sıvı almadığınız için ve sizinde lh hormonu sabah gerçeklestiği için aldığınız sonuç doğrudur.bugunleri verimli kullanın derim umarım bebiş sahibi olursunuz bende bu ay pik yakaladım 22sini değerlendirdim 10 gün sonra sonuç alacam inşallah pozitifi yakalarım duruma göre sizdende haber bekliyorumNeden ilk idrarla olmuyor ki
Yine ilk idrarla mi yaptınız
Tekrar yaptım siz öyle diyince ben ağrı kesici alıyorum. Sol dan yumurtluyorum solum da 7 cm çikolata kisti var ameliyat olmam lazım acil fakat bu ay 2 yumurta büyüdü değerlendir dedi bende ovülasyon yapim dedim az önce tekrar yaptm. Gerçekten ağrı kesici olmadan duramıyorum ağrı bildiğiniz ağrılar gibi değilİlk idrarlada olur olmaz diye bir kural yok sadece teste yanlışlık olabilir oda şu konuda ovulasyon Lh pili yumurtalıklarda gerçekleşen doğal bir süreçtir takip için öğlen veya öglenden sonra yapmak daha güvenilir deniliyor ama sizin testler güvenilir bir sonuç vermiş kadından kadına değişen bir durum bu çoğu kadında sabah lh hormonu artmaz öğleden sonra artma görülür ve 2 saat sıvı alınımına dikkat etmek gerekiyor çünkü o idrarı seyreklestiriyor. Geceden beri uyuduğunuz için sıvı almadığınız için ve sizinde lh hormonu sabah gerçeklestiği için aldığınız sonuç doğrudur.bugunleri verimli kullanın derim umarım bebiş sahibi olursunuz bende bu ay pik yakaladım 22sini değerlendirdim 10 gün sonra sonuç alacam inşallah pozitifi yakalarım duruma göre sizdende haber bekliyorum
Hayır. Lh testlerinin içinde ki prospektüs de bile ilk idrarla yapılmayacağı yazar. Yanlış yönlendirme olmasın diye düzeltmek istedim.İlk idrarlada olur olmaz diye bir kural yok sadece teste yanlışlık olabilir oda şu konuda ovulasyon Lh pili yumurtalıklarda gerçekleşen doğal bir süreçtir takip için öğlen veya öglenden sonra yapmak daha güvenilir deniliyor ama sizin testler güvenilir bir sonuç vermiş kadından kadına değişen bir durum bu çoğu kadında sabah lh hormonu artmaz öğleden sonra artma görülür ve 2 saat sıvı alınımına dikkat etmek gerekiyor çünkü o idrarı seyreklestiriyor. Geceden beri uyuduğunuz için sıvı almadığınız için ve sizinde lh hormonu sabah gerçeklestiği için aldığınız sonuç doğrudur.bugunleri verimli kullanın derim umarım bebiş sahibi olursunuz bende bu ay pik yakaladım 22sini değerlendirdim 10 gün sonra sonuç alacam inşallah pozitifi yakalarım duruma göre sizdende haber bekliyorum
İlk idrarla yapılmaz ama evet öğleden sonra yaptığınıza da bakılırsa sizin yine de pik. Pik gününü kesinlikle değerlendirin. Test yapmaya devam edin. Çizgi silikleştiğin de çatlamış demek oluyor o günü de mutlaka değerlendirin. Sağlıkla gelir inşallah bebeğinizTekrar yaptım siz öyle diyince ben ağrı kesici alıyorum. Sol dan yumurtluyorum solum da 7 cm çikolata kisti var ameliyat olmam lazım acil fakat bu ay 2 yumurta büyüdü değerlendir dedi bende ovülasyon yapim dedim az önce tekrar yaptm. Gerçekten ağrı kesici olmadan duramıyorum ağrı bildiğiniz ağrılar gibi değil
Teşekkür ederim inşallah gelir yoksa bu ağrılar dayanılmazİlk idrarla yapılmaz ama evet öğleden sonra yaptığınıza da bakılırsa sizin yine de pik. Pik gününü kesinlikle değerlendirin. Test yapmaya devam edin. Çizgi silikleştiğin de çatlamış demek oluyor o günü de mutlaka değerlendirin. Sağlıkla gelir inşallah bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?