Değerlendir canım teste de devam et
Çok teşekkürler yorumun içinDeğerlendir canım teste de devam et
Süperr senin test baya koyu çıkmış senin kesin pikEki Görüntüle 3676371 Benimde böyle oldu bugünü değerlendircem yarında teste göre devam edeceğim
Merhaba öğlen silikken akşam pik nasıl yakaladınız hissettiniz mi yoksa takvime göre yumurtlama gününüz olduğu için mi tekrsr test yapma gereği duydunuz
Kızlar bişey sorcam doğurganlık döneminde 2 günde bir ilişki olursa ovu yapmaya gerek varmı??Merhaba öğlen silikken akşam pik nasıl yakaladınız hissettiniz mi yoksa takvime göre yumurtlama gününüz olduğu için mi tekrsr test yapma gereği duydunuz
Canım yumurta 24 saat rahimde kalıyormuş ayrıca her kadın doğurganlık döneminde yumurtlamıyor kimisi erken kimi geçte yumurtlayabiliyor eğer düzenli döngün varsa deneyebilirsin olmazsa ovülasyon testi kullanırsın biraz şans işi umarım seni bulur o şansKızlar bişey sorcam doğurganlık döneminde 2 günde bir ilişki olursa ovu yapmaya gerek varmı??
Merhabalar tahmini günlerimi biliyorum kaçırmamak için yumurtlamaya yakın günlerde 2 kez test yapıyorumMerhaba öğlen silikken akşam pik nasıl yakaladınız hissettiniz mi yoksa takvime göre yumurtlama gününüz olduğu için mi tekrsr test yapma gereği duydunuz
Yumurtlama günlerinde 3 gün üst üste ilişki öneriyorlar sonraki yumurtlamadan önceki günlerde de gün aşırı olacak şekilde genelde ama nasip işiKızlar bişey sorcam doğurganlık döneminde 2 günde bir ilişki olursa ovu yapmaya gerek varmı??
Bugünü değerkendir yarın yine test olacak zaten silikleşince bile değerlendirmek lazımÇok teşekkürler yorumun içinacaba yarın daha mı koyu çıkar diye emin olamadım
Evet kesinlikle pik olmuş benim inşallah olumlu olur hepimiz içinSüperr senin test baya koyu çıkmış senin kesin pik
İnşallah hayırlısıyla bu ay gelir BebişlerEvet kesinlikle pik olmuş benim inşallah olumlu olur hepimiz için
İnşallah canımİnşallah hayırlısıyla bu ay gelir Bebişler
Bugünde dahil 3 gün değerlendirmeye çalış canım çatlamayı görene kadarKızlar pik ise ne zmn değerlendirmem gerekiyor
Teşekkür ederimBugünde dahil 3 gün değerlendirmeye çalış canım çatlamayı görene kadar
Ben laboquick kullandım tam bulamadım yumurtlama günümü. Bu ay innovita aldım o tam belli etti. Senin bayağı koyu çıkmış canımMerhabalar tahmini günlerimi biliyorum kaçırmamak için yumurtlamaya yakın günlerde 2 kez test yapıyorumadete 13 gün varken yumurtluyorum genelde 2 aydır takip ediyorum testle ama gebelik olmadı bu 3. Ay olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?