• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon Pik mi?

Midorii

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
58
15
8
Arkadaşlar selamlar,

Sizce ovülasyon testi pik mi ? 1 gün daha bekliyim mi

IMG_EBCD8ECA-25F4-4F2E-B562-83907B2F67D9.webp

Merhaba öğlen silikken akşam pik nasıl yakaladınız hissettiniz mi yoksa takvime göre yumurtlama gününüz olduğu için mi tekrsr test yapma gereği duydunuz
Kızlar bişey sorcam doğurganlık döneminde 2 günde bir ilişki olursa ovu yapmaya gerek varmı??

Kızlar bişey sorcam doğurganlık döneminde 2 günde bir ilişki olursa ovu yapmaya gerek varmı??
Canım yumurta 24 saat rahimde kalıyormuş ayrıca her kadın doğurganlık döneminde yumurtlamıyor kimisi erken kimi geçte yumurtlayabiliyor eğer düzenli döngün varsa deneyebilirsin olmazsa ovülasyon testi kullanırsın biraz şans işi umarım seni bulur o şans 🙏🏻

Merhaba öğlen silikken akşam pik nasıl yakaladınız hissettiniz mi yoksa takvime göre yumurtlama gününüz olduğu için mi tekrsr test yapma gereği duydunuz
Merhabalar tahmini günlerimi biliyorum kaçırmamak için yumurtlamaya yakın günlerde 2 kez test yapıyorum ☺️ adete 13 gün varken yumurtluyorum genelde 2 aydır takip ediyorum testle ama gebelik olmadı bu 3. Ay olacak

Yumurtlama günlerinde 3 gün üst üste ilişki öneriyorlar sonraki yumurtlamadan önceki günlerde de gün aşırı olacak şekilde genelde ama nasip işi 😍

Merhabalar tahmini günlerimi biliyorum kaçırmamak için yumurtlamaya yakın günlerde 2 kez test yapıyorum ☺️ adete 13 gün varken yumurtluyorum genelde 2 aydır takip ediyorum testle ama gebelik olmadı bu 3. Ay olacak
Ben laboquick kullandım tam bulamadım yumurtlama günümü. Bu ay innovita aldım o tam belli etti. Senin bayağı koyu çıkmış canım

Kızlar merhaba. Az önce yaptım son testi. Bu piknik mi demek oluyor ? Ne zaman değerlendirmem lazim? Yumurta çatlamış mi çatlayacak mi demek son gorsel ? Bilenler aydinlatabilir mi beni

Kızlar merhaba. Az önce yaptım son testi. Bu piknik mi demek oluyor ? Ne zaman değerlendirmem lazim? Yumurta çatlamış mi çatlayacak mi demek son gorsel ? Bilenler aydinlatabilir mi beni

Eklentiler

• 1000238504.webp
    1000238504.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 4
Back
X