• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon pik mi

meleklk

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
176
Puanlar
23
Kızlar yumurtlama günüm mu bugün

Eklentiler

• IMG_5080.webp
    IMG_5080.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 44
Evett bugün ve yarını iyi değerlendir

Evett bugün ve yarını iyi değerlendir
Bir de birşey sorabilirim dün yaptığında koyuydu ama bu kadar değil de dün sabah yaptım koyu sonra gecesi tekrar yaptım çok silik çıktı nedeni nedir bunun bugün de çizgiden daha koyu

İki gün önce yoğun akıntım vardı test silikti Şuan yok test koyu
Selam yumurtlama öncesi akıntı olması normal şuan test pozitif bugünü ve yarını değerlendirin benimde böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_4828719E-0D67-48A4-A1E3-784F95EEF479.webp
    IMG_4828719E-0D67-48A4-A1E3-784F95EEF479.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 29
Bir de birşey sorabilirim dün yaptığında koyuydu ama bu kadar değil de dün sabah yaptım koyu sonra gecesi tekrar yaptım çok silik çıktı nedeni nedir bunun bugün de çizgiden daha koyu
Lh seviyesi yükselişteyken koyu çıkması normal ama koyudan ince çizgiye dönmesini bilmiyorum , öncesinde su içmişsen eğer ya da çay ya da sıvı yanlış çıkar 2 saat öncesinden sıvı tüketimin az olmalı

İki gün önce yoğun akıntım vardı Şuan yok

Lh seviyesi yükselişteyken koyu çıkması normal ama koyudan ince çizgiye dönmesini bilmiyorum , öncesinde su içmişsen eğer ya da çay ya da sıvı yanlış çıkar 2 saat öncesinden sıvı tüketimin az olmalı
Galiba sıvı alımına dikkat etmedim sanki bana doğru gelen ikinci idrar da yapmak her zaman o net sonuç veriyor gece yaptığımda hep çok çok silik oluyor sabah koyuyken gece silikleşiyor

Galiba sıvı alımına dikkat etmedim sanki bana doğru gelen ikinci idrar da yapmak her zaman o net sonuç veriyor gece yaptığımda hep çok çok silik oluyor sabah koyuyken gece silikleşiyor
Gece kaç gibi yapıyorsun 23:00 dan sonrakiler sağlıklı değilmiş

Belkide bugün öğlen de böyle çıktı anlamadım birşey
Pik işte değerlendir bugünüüü yarın da t nin silik çıkması lazım yumurta çatlarsa takibinde kal bugün vr yarını değerlendirmen lazım

Back
X