Gebeliğe Hazırlık ovülasyon Pik olduğunda / lütfen yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

burcdem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
125
46
13
35
kızlar selam ;

resimde 30 mayısta yaptığım testler var biri sabah biri akşam . Ancak 29 mayısı değerlendirebildim.
dünü eşim il dışında olduğu için değerlendiremedim. Ancak bugün henüz test yapmadım 12 de yapacağım bir de akşam eve gitiğimde yapacağım.
dünü değerlendirmemiş olamam kötü mü ? Bugünü değerlendirebilirim ama olur mu acaba .? bana yardımcı olur musuuz

Eklentiler

• eeeeeeee.webp
    eeeeeeee.webp
    52 KB · Görüntüleme: 83
Spermler yumurtaya ulasana kadar bir sure gececegi icin çatlamadan degerlendirmis olmaniz cok iyi. Insallah bu ay gebelik olur.

kızlar selam ;

resimde 30 mayısta yaptığım testler var biri sabah biri akşam . Ancak 29 mayısı değerlendirebildim.
dünü eşim il dışında olduğu için değerlendiremedim. Ancak bugün henüz test yapmadım 12 de yapacağım bir de akşam eve gitiğimde yapacağım.
dünü değerlendirmemiş olamam kötü mü ? Bugünü değerlendirebilirim ama olur mu acaba .? bana yardımcı olur musuuz
Peki esin ne zaman gelecek

kızlar selam ;

Gun aşırı değerlendirmiş oluyorsun bence stres yapma belki daha catlamadi bile

işte 29 yani cumartesini değerlendirdim ama dünü pik gördüm sanki değerlendiremedim.Eşim bugün gelecek. Sağ kasık tarafımda hafif sızı var sanırım yumurta çatlayacak. Bugünü değerlendirsem olur heralde . Moralim çok bozuldu dünü değerlendiremediğim için ama umarım olur. Birde yumurta catladıktan sonra ne kadar şansım var .

bu testi de biraz önce yaptım . bu pik galiba

Eklentiler

• wwww.webp
    wwww.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 63
Ewet cnm bu pik bu gece olsun catladigi günde olsun hemen kalkma yastik Koy bi yarım saat yat insallah olur bu ay

taamdır teşekkürler .ama bugün ve carsamba degerlendirebilirim eşim gidiyor cunku sorun olmaz dimi

bence çatlar gunasiri ilişki yetiyo Bnm ilk hamileligim de yetmisti eşine söyle kabak çekirdeği yesin göreve gittiği yerde🤭 simdi de yesin

Bir dr yumurtlama dönemi her gün hatta mümkünse günde bir kaç kez denenmeli demişti. Bu neyin kafası biyolojimiz belli fizyolojimiz belli yahu diye düşünmüştüm. Galiba yaşın etkisi :) Siz de bu ay olmazsa bu doktorun dediklerine kulak verin, biz yapamıyoruz siz yapın :))

Her gün ilişki sperm durumları iyiyse denebilir ama onunla ilgili sorun varsa gün aşırı da olur ben ce bu gece ilişki olur yarina da çatlar yarında olsa güzel olur ama imkan yoksa yapacak bise yok biraz nasip işi bu çocuk olayı

kızlar catlamış dün aksam yaptım silik bugünde yaptım yine silik ama emin ol biz de yaşımız genc olsa bile hergün yapamıyoruz. Mutlaka araya bir gün koymamaız gerekiyor :) bugünü de değerlendireceğim bakalım hayırlısı. Bide bugün akıntım yok ama sol kasığımda araa batma oluyor. Dün akıntım ve sağ kasığımda agrı vardı. Acaba döllenme ağrısı olabilir mi ?

Valla bu sorular icinnn coookkkk erken
kızlar catlamış dün aksam yaptım silik bugünde yaptım yine silik ama emin ol biz de yaşımız genc olsa bile hergün yapamıyoruz. Mutlaka araya bir gün koymamaız gerekiyor :) bugünü de değerlendireceğim bakalım hayırlısı. Bide bugün akıntım yok ama sol kasığımda araa batma oluyor. Dün akıntım ve sağ kasığımda agrı vardı. Acaba döllenme ağrısı olabilir mi ?

:) internette baktım 36 saat içeriside döllenme oluyormuş o yüzden sordum. peki en erken ne zaman test yapmalıyım

Back
X