• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yaptırdım tekrar aşılamayı hemen yaptırmalı mıyım yardımcı olur musunuz lütfen

gokcetombak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2025
10
1
1
33
30 mayıs ta aşılama yaptırdım normalde yarın verecektim test ama bugün benden leke geldi, ben de test yaptırdım beta 2.3 çıktı,yani adetim başlamış oldu. Acaba yarın hemen gidip tekrar iğneyi başlasam mı bana bunun bir artısı olur mu,bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen?

Son düzenleme:
30 mayıs ta aşılama yaltırdım normalde yarın verecektim test ama bugün benden leke geldi, ben de test yaptırdım beta 2.3 çıktı,yani adetim başlamış oldu. Acaba yarın hemen gidip tekrar iğneyi başlasam mı bana bunun bir artısı olur mu,bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen?
Neden yarin başlıyorsunuz erken değil mi? Adetiniz başlasın once sonra tekrar doktor kontrolüne gidin degerleriniz uygunsa doktor uygun goruyorsa surece başlarsınız.

Şimdi adet olmuş oluyorum ya hani adetin ikinci günü de gonal f e başlıyoruz ondan dedim ve art arda yaptırmak doğru olur mu bilemedim. Ondan sordum yapanlar varsa belki artısını görmüşlerdir. Bir iki ay sonra tekrar denemek mi mantıklı yoksa hemen diğer adette mi yaptırmak daha iyi olur onun için sordum.

Neden yarin başlıyorsunuz erken değil mi? Adetiniz başlasın once sonra tekrar doktor kontrolüne gidin degerleriniz uygunsa doktor uygun goruyorsa surece başlarsınız.
Şimdi adet olmuş oluyorum ya hani adetin ikinci günü de gonal f e başlıyoruz ondan dedim ve art arda yaptırmak doğru olur mu bilemedim. Ondan sordum yapanlar varsa belki artısını görmüşlerdir. Bir iki ay sonra tekrar denemek mi mantıklı yoksa hemen diğer adette mi yaptırmak daha iyi olur onun için sordum.

Evet onun için de istiyorum ama belki tutar ihtimali de kafamda dolanıyor. 2 defa yaptırdınız değil mi? Bazıları 3 defa yaptırmış da rapor için
Evet ben 2 defa yaptirdim. Tutarsa ne ala ne guzel olur ancak ben hemen bu adimi gecebilmek icin arka arkaya yaptirdim

Tup bebek raporu icin istiyorsaniz , ben de arka arkaya asilama yaptirmistim, negatif oldu. Sonra hemen tup bebege gectim zaten
Bende tüp bebek raporu için ardarda yaptıracağım aşılamanın tutmayacağını bende doktorumda biliyoruz ama sizin için şunu merak ettim 3 yıl şartını doldurmuş muydunuz 2 aşılamanın ardından 3 yıl dolmamışken tüp bebek raporu çıkıyor mu

Bende tüp bebek raporu için ardarda yaptıracağım aşılamanın tutmayacağını bende doktorumda biliyoruz ama sizin için şunu merak ettim 3 yıl şartını doldurmuş muydunuz 2 aşılamanın ardından 3 yıl dolmamışken tüp bebek raporu çıkıyor mu
Surece basladigimda 3 yillik evlilik sartini karsiliyorduk biz
Bildigim kadariyla 3 yil dolmadan rapor cikmiyor ama amh dusujludgu veya azospermi gibi bir durum varsa olabiliyor sanirim ama emin degilim

Ben de o aşamayı hemen geçmek için iki ay üst üste yaptırdım, artısı eksisi yok denildi bana.
Arkadaşların dediği gibi AMH düşüklüğü ya da erkek faktörü yoksa 3 yıl evlilik şartı aranıyor tüp bebek raporu için.

o süreçte kullanacağım hormon ilaçlarından ötürü tedirginim aslında şansımız olsa düşünmeden yaptırırım ama doktor bile prosedür gereği 2 aşılama yapıp sonra tüp bebek yapacağız dedi sırf rapor için 2 defa o ilaçları kullanmakta istemiyorum

o süreçte kullanacağım hormon ilaçlarından ötürü tedirginim aslında şansımız olsa düşünmeden yaptırırım ama doktor bile prosedür gereği 2 aşılama yapıp sonra tüp bebek yapacağız dedi sırf rapor için 2 defa o ilaçları kullanmakta istemiyorum
Evet ben bir turda bişe 4 kilo aldım çok sıkıntı yaşıyorum o kadar haklısınız ki . Zaten psikoloji de bırakmıyor bu ilaçlar ama umudumuzu diri tutalım. Burada çok insan gördüm ilkinde ikincisinde gebe kalan.

Surece basladigimda 3 yillik evlilik sartini karsiliyorduk biz
Bildigim kadariyla 3 yil dolmadan rapor cikmiyor ama amh dusujludgu veya azospermi gibi bir durum varsa olabiliyor sanirim ama emin degilim
Bende amh düşüklüğü varmış zamanında yumurtalık kisti ameliyatı oldum. Ondan kaynaklanabilirmiş. Ama ben inşaallah 2.ci de olsun istiyorum. Bakalım Allah büyük.

Amh düşüklüğü olduğu için bende 3 seneyi beklemedi doktor . 1.5 yıllık evliyiz imkansız dedi benim gebeliğim için normal yolla

Back
X