Peki esin ne zaman gelecekkızlar selam ;
resimde 30 mayısta yaptığım testler var biri sabah biri akşam . Ancak 29 mayısı değerlendirebildim.
dünü eşim il dışında olduğu için değerlendiremedim. Ancak bugün henüz test yapmadım 12 de yapacağım bir de akşam eve gitiğimde yapacağım.
dünü değerlendirmemiş olamam kötü mü ? Bugünü değerlendirebilirim ama olur mu acaba .? bana yardımcı olur musuuz
Gun aşırı değerlendirmiş oluyorsun bence stres yapma belki daha catlamadi bilekızlar selam ;
resimde 30 mayısta yaptığım testler var biri sabah biri akşam . Ancak 29 mayısı değerlendirebildim.
dünü eşim il dışında olduğu için değerlendiremedim. Ancak bugün henüz test yapmadım 12 de yapacağım bir de akşam eve gitiğimde yapacağım.
dünü değerlendirmemiş olamam kötü mü ? Bugünü değerlendirebilirim ama olur mu acaba .? bana yardımcı olur musuuz
kızlar catlamış dün aksam yaptım silik bugünde yaptım yine silik ama emin ol biz de yaşımız genc olsa bile hergün yapamıyoruz. Mutlaka araya bir gün koymamaız gerekiyor :) bugünü de değerlendireceğim bakalım hayırlısı. Bide bugün akıntım yok ama sol kasığımda araa batma oluyor. Dün akıntım ve sağ kasığımda agrı vardı. Acaba döllenme ağrısı olabilir mi ?
:) internette baktım 36 saat içeriside döllenme oluyormuş o yüzden sordum. peki en erken ne zaman test yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?