Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir olmamis devam edin.Arkadaşlar rica etsem bakar mısınız pik olmuş mu yoksa yakın mı ilk kez ovülasyon testi yapıyorum adet bittikten 1 gün sonra başladım bu paylaştığım adetten sonraki 6.günüm sizce nedir durum?
çok teşekkür ederimHayir olmamis devam edin.
Rica ederim. En az ilk çizgi kadar koyu, hatta ondan daha koyu olmasi lazim.çok teşekkür ederim
Anladım o zaman yakın sanırım çünkü ilk 5 gün boyunca baya silik çıkmıştı bugün böyle olduRica ederim. En az ilk çizgi kadar koyu, hatta ondan daha koyu olmasi lazim.
Evet evet yakin.Anladım o zaman yakın sanırım çünkü ilk 5 gün boyunca baya silik çıkmıştı bugün böyle oldu![]()
Peki sizce şuan pik miEvet evet yakin.
PikPardon az önce yüklenmemiş resim pik olmuş snaırım
Öyle mi çok teşekkür ediyorum
Evet evet rica ederim. Yarın da yapın silikleșirse çatlamış demek. Silikleșmezse çatlamamıș demektir. Sperm sorunu yoksa bugün ve sonraki 2 günü de değerlendirin mutlakaÖyle mi çok teşekkür ediyorum![]()
Eşimin sperm sorunu yok çok şükür yarın aynı saatlerde tekrar test yapıp bakarım mutlaka sağolun tekrardan☺Evet evet rica ederim. Yarın da yapın silikleșirse çatlamış demek. Silikleșmezse çatlamamıș demektir. Sperm sorunu yoksa bugün ve sonraki 2 günü de değerlendirin mutlaka![]()