• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon pik olmuş mu sizce

mustis

Haticederler
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
294
62
13
26
Kızlar ovulasyon testi ilk 13 haziran 2. 14 haziran alttaki 2 tanr ise bugunun ovulasyon testi ilk defa deniyorum testi o yuzden nasil pik oluyo bilmiyorum sizce pik olmuş mu

Eklentiler

• 17500008482256741417732994603266.webp
    17500008482256741417732994603266.webp
    44 KB · Görüntüleme: 39
Henüz pik olmamış, iki çizgide eşit koyulukta ya da t çizgisi c den daha koyu ise pik oluyor.

Kızlar ovulasyon testi ilk 13 haziran 2. 14 haziran alttaki 2 tanr ise bugunun ovulasyon testi ilk defa deniyorum testi o yuzden nasil pik oluyo bilmiyorum sizce pik olmuş mu
Henüz olmamış hergün aynı saatte yapın ve yapmadan önce 2 saat sıvı almayın

Canım döngü günjm dokuz bugu yinr yaptim ama bir turlu pik goremiyorim
Ben 3.ayım yapıyorum canım ilk sefer regl 13. Günüme denk geldi
Geçen ay 21. Gün
Bu ayda dün ve bugün pik gördüm
Değişebiliyor sıkıntı yapma
Hatta dün affedersin akıntıdan anladım ve kasık ağrısından
Test yapayım bir kontrol edeyim dedim hemen çıktı kopkoyu bugünde öyleydi yarın silikleşir tahminim

Kişiden kişiye göre değişebiliyor hemen regl sonrası yumurtlayanlar da oluyor
Regl döngü günün kaç gün
Normalde 15 gün oluyodu subat mart nisan mayıs ayında ama son döngüm 26 oldu yani subatta bu yana duzensizleşti kadin doğuma gittim hicbir sorunim yokmus sadece amh degerim yaşıma göre biraz düşükmüş ona da sorun olmaz dedi

Normalde 15 gün oluyodu subat mart nisan mayıs ayında ama son döngüm 26 oldu yani subatta bu yana duzensizleşti kadin doğuma gittim hicbir sorunim yokmus sadece amh degerim yaşıma göre biraz düşükmüş ona da sorun olmaz dedi
15 gün arayla mı regl oluyorsunuz anlamadım

Back
X