Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canım tesekkur ederimHenüz pik olmamış, iki çizgide eşit koyulukta ya da t çizgisi c den daha koyu ise pik oluyor.
Henüz olmamış hergün aynı saatte yapın ve yapmadan önce 2 saat sıvı almayınKızlar ovulasyon testi ilk 13 haziran 2. 14 haziran alttaki 2 tanr ise bugunun ovulasyon testi ilk defa deniyorum testi o yuzden nasil pik oluyo bilmiyorum sizce pik olmuş mu
Canım döngü günjm dokuz bugu yinr yaptim ama bir turlu pik goremiyorimHenüz olmamış hergün aynı saatte yapın ve yapmadan önce 2 saat sıvı almayın
Ben 3.ayım yapıyorum canım ilk sefer regl 13. Günüme denk geldiCanım döngü günjm dokuz bugu yinr yaptim ama bir turlu pik goremiyorim
Yani ben biraz erken yapıyorum o zamanBu ay da 13. Günüme denk geldi bu arada
Kişiden kişiye göre değişebiliyor hemen regl sonrası yumurtlayanlar da oluyorYani ben biraz erken yapıyorum o zaman![]()
Normalde 15 gün oluyodu subat mart nisan mayıs ayında ama son döngüm 26 oldu yani subatta bu yana duzensizleşti kadin doğuma gittim hicbir sorunim yokmus sadece amh degerim yaşıma göre biraz düşükmüş ona da sorun olmaz dediKişiden kişiye göre değişebiliyor hemen regl sonrası yumurtlayanlar da oluyor
Regl döngü günün kaç gün
15 gün arayla mı regl oluyorsunuz anlamadımNormalde 15 gün oluyodu subat mart nisan mayıs ayında ama son döngüm 26 oldu yani subatta bu yana duzensizleşti kadin doğuma gittim hicbir sorunim yokmus sadece amh degerim yaşıma göre biraz düşükmüş ona da sorun olmaz dedi