- 22 Eylül 2021
- 151
- 29
- 18
- 28
- Konu Sahibi Esramnllll
-
teşekkür ederim istiyorum hayırlısıyla saat fark eder mi erken saat falan diyorlarBugünü ve testin silikleştiği günü mutlaka değerlendir canım hayırlısı olsun
Genelde sabah daha iyi diyorlar spermler daha hareketli oluyormuş çünkü.teşekkür ederim istiyorum hayırlısıyla saat fark eder mi erken saat falan diyorlar
teşekkürler canımGenelde sabah daha iyi diyorlar spermler daha hareketli oluyormuş çünkü.
bugünde çok az belli oluyordu LHBugünü ve testin silikleştiği günü mutlaka değerlendir canım hayırlısı olsun
Ben geçen ay ilk kez yaptım ovülasyon hep az belirgindi bu ay yumurtlama olmayacak galiba demiştim kendi kendime. Ama sonra bi anda koyulaştı sen yapmaya devam et aniden oluyor koyulaşma. 1gün arayla böyle olmuştu benimbugünde çok az belli oluyordu LH
Cok koyu degıl canım kurallara dikkat ederek yaptın mıMerhaba, sizce 16 ekimde yumurtlama olmus mu? Siliklesmeye basladi cizgi
Evet akşam saatinde en az 1 saat sıvı almadan yapıyorumCok koyu degıl canım kurallara dikkat ederek yaptın mı
Evet akşam saatinde en az 1 saat sıvı almadan yapıyorum
4 de bugun bi daha yaptımEvet akşam saatinde en az 1 saat sıvı almadan yapıyorum
Sıvı alımına dikkat ederek yapın belli ediyo o koyulasacagını adet döngünüz uzunsa belki gec yumurtluyosunEvet akşam saatinde en az 1 saat sıvı almadan yapıyorum
Günde iki kez mi yapmam gerek? Gündüz çalıştığım için ancak akşam yapabiliyorum4 de bugun bi daha yaptım Eki Görüntüle 2935956
Eger gündüz erken saatte yaparsanız koyulcsk gibi çıkarsa aksam kontrol etmek için bi daha yapabılırsınız ben anladım koyulcagını sabah yapmıştım ikinci idrarla baktım koyulcsk gibi aksam üzeri 4 bi daha yaptım baktım pozitif yapmamıs olsam bugun de pozitif cıktı anlamazdım dün de bugün de yumurtlamam devam ediyo kontrol amaclı yaptım yaniGünde iki kez mi yapmam gerek? Gündüz çalıştığım için ancak akşam yapabiliyorum
Günde iki kez mi yapmam gerek? Gündüz çalıştığım için ancak akşam yapabiliyorum
Dediginiz gibi 2 saat onceden sivi alimini keserek yaptim ve dune gore daha koyu ciktiEki Görüntüle 2936634 bu da bugün ki testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?