Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
??kızlar sizce pik olmuşumdur
14.15 mayıs olmuş :)kızlar sizce pik olmuşumdur
Canım t c kadar koyu veya daha koyu çıkması gerekiyor testlerde öyle değil ki14,15 pik 16 çatlama
Evet 16 mayıs çatlamiş mutlaka değerlendirinkızlar sizce pik olmuşumdur
EvetCanım t c kadar koyu veya daha koyu çıkması gerekiyor testlerde öyle değil ki
Yoksa hala pik olmadı galiba ama bugün fe çok silik çıktı anlamadım birşeyCanım t c kadar koyu veya daha koyu çıkması gerekiyor testlerde öyle değil ki
14,15 pik 16 çatlama
Şimdi bugünü ve yarını mı değerlendirmem gerekiyorEvet 16 mayıs çatlamiş mutlaka değerlendirin
Biraz daha beklemiş hali bu çatlamışmıdır ilk defa kullanıyorum pek anlamıyorum14.15 mayıs olmuş :)
Biraz daha beklemiş hali bu çatlamışmıdır ilk defa kullanıyorum pek anlamıyorum
Yumurtlama görünce değerlendirmeye başlamanız lazım. Ama bugünü ve yarını değerlendirin… yumurtlama ve çatlama günleri değerlendirilmeliŞimdi bugünü ve yarını mı değerlendirmem gerekiyor
Bugünü es geçme tabi yarını da pazarıda nolır nolmaz pazarda değerlendir hemen duşa girme 45 dk bekle min. Belinin altına yastık koy yada ayaklarını yatak başlığına dik öyle bekle :) ben öyle kaldımŞimdi bugünü ve yarını mı değerlendirmem gerekiyor
Tamam canım dediklerini hep uygulıcamBugünü es geçme tabi yarını da pazarıda nolır nolmaz pazarda değerlendir hemen duşa girme 45 dk bekle min. Belinin altına yastık koy yada ayaklarını yatak başlığına dik öyle bekle :) ben öyle kaldım![]()
Sen hamile misin canım ŞuanBugünü es geçme tabi yarını da pazarıda nolır nolmaz pazarda değerlendir hemen duşa girme 45 dk bekle min. Belinin altına yastık koy yada ayaklarını yatak başlığına dik öyle bekle :) ben öyle kaldım![]()
Evet 6 haftalık daha yeni yaniSen hamile misin canım Şuan![]()
Daha tam pik olmamis gorunuyor ikiside ayni koyulukda ya da t daha koyu olmasi lazim testin markasi nedir?kızlar sizce pik olmuşumdur
Ne yazık ki pik olmamış iki çizgi aynı koyulukta veya t çizgisi c çizgisinden daha koyu olmalı. Sıvı alımına dikkat ettiniz mi ?Biraz daha beklemiş hali bu çatlamışmıdır ilk defa kullanıyorum pek anlamıyorum
Valla tatlım ben geçen nisan ayı koyulaşma gördüğüm andan silikles di o gün de dahil olmaz üzere değerlendirdimkızlar sizce pik olmuşumdur
Bence yarın da deneyin mutlaka çatlama görünecek daha silik ve değerlendirinEki Görüntüle 3593551
Merhaba çatlama olmuş mu acaba yardımcı olabilir misiniz