Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon saatinden sonraki hangi saat dilimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hoppala

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
525
651
303
İstanbul
Merhaba herkese. İlk kez ovülasyon testi aldım arkadaşlar. İlk denediğim gün pik vardı pozitifti.o gece maalesef ben biraz kendimi kötü hissettiğim için değerlendiremedik. Ertesi gün de, eşimle bi konuda tartıştık ve değerlendiremedik. Ayın 6 sında saat 15:00 de pozitif çıkmıştı.bugün ayın 8 i. Sizce artık işe yaramaz mı. Rüyalarıma giriyor artık hep düşünmekten. Sabah bunları düşünmekten yataktan çıkamıyorum.sizce bu ay artık geçti mi?

evet geçmiş üzerinden bir sonraki aya kaldı maalesef artık çok zor ama siz deneyin şansınız....

Teşekkür ederim. En azından hevesle beklemem bu ay… o zaman pik yaptığı akşam mı önemli sadece
Dün ya da bugün test yaptınız mı? Bazı kişilerin 2-3 gün pik oluyor.
Dün eğer pozitifse bugün değerlendirin derim

Artımed diye bir markanın testini aldım tavsiye etmem kimseye. O kadar dandik çıktı ki. Çoğu çöpe gitti. İçi komple pembe oldu dağılmış yayılmış gibi.çizgiler var ama bence bozuk çıktılar o denediklerim o yüzden dün yapamadım doğru düzgün. Yani pikin uzun sürdüğü ihtimal de var..

Aa ben kullanmıştım memnundum. Değişiyor demek.

Yerinizde olsam çok beklentiye girmeden bugün değerlendirirdim.

Teşekkür ederim. Beklenti de insanı karamsarlığa sürüklüyor haklısınız. Çok moralim bozuldu sabahtan beri toplamda 5 cümle kurmuş olabilirim.pikin pozitif çıktığı günden bir gün önce değerlendirmiştik. O olmuyor ama sanırım dimi?

Eğer çatladıysa ve sperm sağlıklıysa olabilir tabii ki. Sağlıklı sperm 72 saate kadar kalabiliyor

Offf inşallah… inşallah sizin de bebeğiniz sağlıkla doğar kolay hamilelik geçirirsiniz
Merhaba canım , bende ovulasyon yapıyorum bu ay. Gördüğüm kadarıyla hamile kalmışsın cok sevindim Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. benim ovulasyonumun 14.günü bugun ama hala pik göremedim cok üzülüyorum. Acaba bu pik olur mu ya yavas yavas koyulaşmaya başladı. Birde pik olduğu gün ve bir sonraki günmü değerlendirmem gerekiyor?

Merhaba canım, bugün doktora gittim ve gebeliğim netlik kazandı çok mutluyum inşallah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip olur.canım sen hergün yaptın mı ovülasyon testini bazı insanlarda adetten hemen sonra olduğu da oluyuyormuş. Bende 14. Gün olmuştu. Ama 12. Gün falan o kadar silikti ki hiç çiZgi koyulaşmayacak sandım bir an. Ama oldu. Ben şöyle denedim. Çizgi çift ve aynı koyuluk çıkınca o akşam değerlendirdim. Ama meğerse ertesi günmüş. Çünkü ertesi gün daha koyu oldu. Ertesi günü de değerldirdim. Yani ovülasyon günü kesin değerlendirdim. Yumurtanın çatladığı ertesi günü pas geçip diğer günü de değerlendirdim. Ve tuttu. Ovülasyon işi kolaylaştırıyor bence tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…