- 2 Mayıs 2025
- 70
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi femalecheek
-
Sonuç nedir inşallah gebesinizdir25 nisanda iliski
30 nisanda kahverengi akıntı
Şu an adet olacakmis gibi ağrım var
Adetime 6 gün kaldı
Test yaptim su sekilde çıktı
Ovulasyon silik
Gebelik negatif
Hamilede değilim ama adetimde gelmedi bi 13 gün kadar geciktiSonuç nedir inşallah gebesinizdir
Kan testi verin benceHamilede değilim ama adetimde gelmedi bi 13 gün kadar gecikti
Kan testi verin bence
O zaman stresten geciktin canım üniversite en kısa zamanda nasip olsunAdetimin geciktigi 3.gün verdim 0.6 çıktı hicbir belirtide yok zaten anlamis değilim
13 gün geciktiO zaman stresten geciktin canım üniversite en kısa zamanda nasip olsun
Benimde öyle oldu kahverengi akintim geldi sonra adetim gecikti test yaptim silik kan verdim 0.6 çıktı halada adetim gelmedi 14 gun geciktiKızlar merhaba leke geldi test yaptım silik çizgi çıktı 2 gün sonra kan verdim 0.03 çıktı aranızda bu durumu yaşayanar varmı. Lekeden kaç gün sonra kan yada idrar testi daha doğru sonuç veriyo
Çok erken mi yoksa testlermi bozuk çözemedim. İnsan boşu boşuna hevesleniyoBenimde öyle oldu kahverengi akintim geldi sonra adetim gecikti test yaptim silik kan verdim 0.6 çıktı halada adetim gelmedi 14 gun gecikti
Adetin kac gun geciktiÇok erken mi yoksa testlermi bozuk çözemedim. İnsan boşu boşuna hevesleniyo
5 gün var daha ama kasık ağrım varAdetin kac gun gecikti
Ilk denemeniz mi peki5 gün var daha ama kasık ağrım var
EvetIlk denemeniz mi peki
O zaman normal bizimde öyle birazda stres yapiyoruz sen yine adetin gecikirse kan ver bak benim daha gelmedi
Senin kaç gün geçikti. Şey düşündüm lekeden sonra yerleşme süreci varya erken mi yaptım acabaO zaman normal bizimde öyle birazda stres yapiyoruz sen yine adetin gecikirse kan ver bak benim daha gelmedi
Benim iliskiden 5 gun sonra leke geldi adetim gecikti test yaptim silik cikti bi daha yaptim negatif cikti kan verdim 0.6 cikti 15 gun gecikti hormonlar degisiyomus ilk korunmasiz iliskide olabiliyomusSenin kaç gün geçikti. Şey düşündüm lekeden sonra yerleşme süreci varya erken mi yaptım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?