Ovulasyon sivisi

Sessiz_sedasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2.042
787
53
Kizlar ben bugün ovulasyon sivisini gördüm.reglim bittiği günden beri düzenli olarak değerlendiriyorduk.eşim dun şehir dişinda olduğundan degerlendiremedik. Bugün sabah yumurta ani kivaminda sivi geldi. Bugün yumurtlama olmuş müdür bugünü ve önümüzdeki diğer günleri değerlendirsek ise yarar mi ? Yoksa geçmişi kalmis olurum

Farketmez diyorumya dünde çatlasa bugün yapsan olur eğer düm gelmiş olsaydı akıntı önceki gün ve dün olarak değerlendirmen gerekebilirdi. Doktorlar bu nedenle 1 gün arayla ilişki öneriyor yani bigün denk gelmese o yapmadığın gün yumurtlasan bi önceki yda bi sonraki iş görüyo çünkü sperm 72 saat canlı kalabiliyor

Merhaba aranıza yeni katıldım..
Benim regllerim çok düzenlidir dolayisiyla ovulasyonum da öyle..bu ay ovulasyon tarihim aslinda bugün..ancak benim dunden beri acayip akintim ve agrim var biraz..ovulasyon zamaninda 2-3 gün agrisi olan var mi??
2 aydir korunmuyoruz umarim bu sefer tutar

O sivi hazirlik donemi iki gun icinde oluyor yumurtlama.hem sperm 3 gun yasiyor merak etme

Canim agrin olması normal benzese akintiyi görmeden iki gün önce agrim basliyo ovulasyon akintisindan sonra geçiyor.ama bu ay iki defa yumurta aki kivaminda olan akintiyi gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…