Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam, Ovulasyon sonrası ilk hafta belirti yaşayan da var, psikolojik diyen de. Hamile olduğunuzu öğrenmeden önce yaşadığınız ilk belirtiler nelerdi. İlk hafta belirti yaşanır mı
Kızlar selam, Ovulasyon sonrası ilk hafta belirti yaşayan da var, psikolojik diyen de. Hamile olduğunuzu öğrenmeden önce yaşadığınız ilk belirtiler nelerdi. İlk hafta belirti yaşanır mı
Merhaba maalesef belirtiler hamilelik gibi oluyor regli gelince sürekli hüsran psikolojin bozuluyor
Ben çok gördüm kendimde canım o yüzden reglin en az on gün geçsin ondan sonra heyecanlanırsın
Moralini boz diye söylemiyorum yanlış anlama bu konuda çok tecrübeliyim
Merhaba maalesef belirtiler hamilelik gibi oluyor regli gelince sürekli hüsran psikolojin bozuluyor
Ben çok gördüm kendimde canım o yüzden reglin en az on gün geçsin ondan sonra heyecanlanırsın
Moralini boz diye söylemiyorum yanlış anlama bu konuda çok tecrübeliyim
İlk denememiz henüz 3 gün geçti ovulasyondan ama heyecanlıyım. Ve bu ay nedenini anlamayamadığım bir şekilde ağrılı yumurtlama dönemim ve sonraki 2 gün oldu. İncir kürü uygulamıştım. Belki ondan olabilir diye düşünüyorum. Sürekli belirti arıyorum kendimde
Merhaba. Benim 13 temmuzdan beri aşırı idrar yolu enfeksiyonum vardı. Cumartesi günü (19 temmuz) aşırı şiddetlenmesi sebebiyle acile gittim ve beta hcg 8 çıktı. Yani bence ovulasyon sonrası belirtiler direkt başlayabiliyor. İlk ve tek belirtim bu ve ovulasyon günüm 9 temmuzdu