ovülasyon sonuçlarımı yorumlar mısınız lütfennnn!!!

hımm anladım canım bende laboquick kullanıyorum da senin eczaneden aldığın daha kaliteli ama. bende bu ay beceremedim bu ovülasyonu ama yumurtlama günümü herzamanki şekilde anladım bugün o iki parmak arasında uzayan sıvı geldi :) yani kaçırmamışım çok şükür ...

Ooo iyims canim ozman ins bu ay hamile kaliriz ikimzde ya :))

Daha önce ddm ya bende 23 subatta adet gordum ayni seninle :)

tatlım kusura bakma aklım 5 karış havada yani :9: inşallah ikimizde hamile kalırız bu ay. sen ilk testi ne zaman yapmayı düşünüyosun ben kendime bi gün belirledim o zamana kadar kendimi tutucam bu ay :18::18::18:

Son düzenleme:
tatlım kusura bakma aklım 5 karış havada yani :9: inşallah ikimizde hamile kalırız bu ay. sen ilk testi ne zaman yapmayı düşünüyosun ben kendime bi gün belirledim o zamana kadar kendimi tutucam bu ay :18::18::18:

$20140310_165419.webp

Ovulasyn testi sanki dun daha koyu gbi bgun siliklesmeyemi baslams anlamadm
Valla canm adeti beklicm diyorm ama dayanablrmym yaparmym blmyrm :)
Sanrm esim yaptirir rahat vermez heleki evde 6 tane gebelik Testi varken

Eki Görüntüle 1016371

Ovulasyn testi sanki dun daha koyu gbi bgun siliklesmeyemi baslams anlamadm
Valla canm adeti beklicm diyorm ama dayanablrmym yaparmym blmyrm :)
Sanrm esim yaptirir rahat vermez heleki evde 6 tane gebelik Testi varken

aynen canım silikleşmeye başlamış.yumurtlamışın yani. ben 15. gün gördüm o sıvıyı seninde aynı zamana denk geldi sanıyorum?ben ilk hamileliğimde batımdan 1 gün önce görmüştüm 2. çizgiyi o yüzden 20 sini bekliycem martın.o zaman bile hayalet gibiydi zaten daha önce çıkmaz heralde :)

Son düzenleme:
aynen canım silikleşmeye başlamış.yumurtlamışın yani. ben 15. gün gördüm o sıvıyı seninde aynı zamana denk geldi sanıyorum?ben ilk hamileliğimde batımdan 1 gün önce görmüştüm 2. çizgiyi o yüzden 20 sini bekliycem martın.o zaman bile hayalet gibiydi zaten daha önce çıkmaz heralde :)

Hm olablr cnm ozman daha dikkatli oluym bu ara ben :)

Back
X