Ovulasyon takibi ile gebe kalanlar

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
3.915
2.200
83
32
Kızlar selamm. Ovulasyon takibi yapıp kaçıncı ayda gebe kaldınız acaba ? Ben ilk kez bu ay denedim yumurtlama günlerini güzel değerlendirdik ama olmadı.
Olmayınca bi sorgulamaya başladım sonuçta yumurtlama günü full değerlendirildi neden tutunamadı… böyle olup hiçbir sorun yokken yumurtlama günlerini testlerle görüp değerlendirip kwçıncı ayda gebe kaldınız?

Kaç ay denedin bu şekilde ? Sorun olmayan kişiler de de tutması zaman alabiliyor hemen umudunuzu kaybetmeyin

Ben ilk ovulasyon denemesiyle gebe kaldım ama kimyasal oldu bu ay Gine denedim hayırlısı artık

Bende bu ay kullanmıştım ovulasyon testi köyü çıkınca değerlendirdim falan ertesi günü silik çıktı çatladı sanirim o günü degrlendiremedik regl oldum bu ay yarın ovulasyon gunlerim başlıyor ovulasyon tesyine devam etsemmi çok kararsızım insanın kafasını çok yoruyor

Gün aşırı ilişki yaşyan biri için gerekli mi bilmiyoruö çünkü yumurtlama görseniz bile sağlıklı oşam gün aşırı ilişkiymil o dönemde bile . E gün aşırı oluyorsa teste ne gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…