Ovulasyon takibi topiği buraya gelsiiin..😊

Ovulasyon takibi hakkında tecrübeliyim takipler yapıyorum . Takibini yaptırmak isteyenler gelebilir
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bebişlerle doldursun
Adetime 2 gün ver ovülasyon testi yaptım hamile olsaydım çizgi daha koyumu olurdu acaba

Eklentiler

• IMG_8339.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 48
Ovulasyon takibi hakkında tecrübeliyim takipler yapıyorum . Takibini yaptırmak isteyenler gelebilir

Merhaba bende 5 Şubat adet gördüm 8 şubatta bitti 9 Şubat dan beri ovulasyon takibi yapıyorum ama hala anlayamadım nasıl bir süreç olduğunu

Adetime 2 gün ver ovülasyon testi yaptım hamile olsaydım çizgi daha koyumu olurdu acaba
Merhaba bende 5 Şubat adet gördüm 8 şubatta bitti 9 Şubat dan beri ovulasyon takibi yapıyorum ama hala anlayamadım nasıl bir süreç olduğunu
Canım hergün test yapmaya devam et C tarafı koyuluğunda T tarafı da koyu olunca yumurtlama oluyor. İlişki olması lazım ertesi gün yine yapmaya devam testi eğer silikleşme olursa yumurtlama çatlamış oluyor o günü de değerlendirmeniz gerek

Adetten sonra yapmaya başladım ama anlamadım kopkoyu değil git gide de silikleşecek galiba

Ben bu ay ilk defa ovülasyon yaptım 13 ü geceyi ve 15 i değerlendire bildim 14 daha aynı koyulukta değil diye es geçtim ama çatlamış yumurta tutar mı

Eklentiler

• IMG_9131.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 41
Bu şekilde suanda o zaman devam ediyorım her gün testleri yapmaya umarım güzel sonuçlar alırız

Eklentiler

• image.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 39
Benim testime de bakar mısınız ya 17 martta öylesine bi yapayım dedim de biraz koyu geldi ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…