Merhaba benimde 10. Günden beri ovulasyon testlerim böyle 11. Günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmem gerekir mi kafam çok karışık nolur akıl verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama bugün olmuş gibi değerlendirmek gerekir ama yarında deneyin testi gene aynı çıkar ise yumurtlamadır çatlama silikleşmeye başlar ise oluyor. Dün değerlendirme oldu ise sorun olmaz sonuç olarak sperm canlı kalıyor 36 saatMerhaba benimde 10. Günden beri ovulasyon testlerim böyle 11. Günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmem gerekir mi kafam çok karışık nolur akıl verin
benım dr um spermde sıkıntı yoksa ust uste 3 gun onerıyoruz demıstı. hatta bana 5 gun dedıMerhaba benimde 10. Günden beri ovulasyon testlerim böyle 11. Günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmem gerekir mi kafam çok karışık nolur akıl verin
Senin 12 13 14 u degerlendirmen gerekiyor bence. Bugun yumurtlama olmus. Muhtemelen yarın veya diğer gun çatlar. Oluvusyon günlerin 12 13 14 bence.Merhaba benimde 10. Günden beri ovulasyon testlerim böyle 11. Günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmem gerekir mi kafam çok karışık nolur akıl verin
teşekkür ederim cevabınız içinYumurtlama bugün olmuş gibi değerlendirmek gerekir ama yarında deneyin testi gene aynı çıkar ise yumurtlamadır çatlama silikleşmeye başlar ise oluyor. Dün değerlendirme oldu ise sorun olmaz sonuç olarak sperm canlı kalıyor 36 saat
Yumurtlama belirtilerim var ama bugün ayrıyız yarın silik çıkarsa çatlama olmuş demektir değil miSenin 12 13 14 u degerlendirmen gerekiyor bence. Bugun yumurtlama olmus. Muhtemelen yarın veya diğer gun çatlar. Oluvusyon günlerin 12 13 14 bence.
Pozitif çıkan 2. gün olduğu için muhtemelen bu akşam ya da yarın silikleşir. Bu 2 günü değerlendirirseniz iyi olur.Bu sabahtan da yaptım silik çıkmadı hatta c den daha koyu
Akşamda her zaman yaptığım saatte yapacağım silikleşirse çatlama oluyordur değil mi? Bugünü kesin değerlendirmem lazım anlaşılan
Ne güzel anlatmışsınız teşekkür ederim 11. 13. Ve 14. Günleri değerlendirdik. İnsan bu kafayla ilişki yaşaması kötü oluyor akışa bırakamıyoruz neyse bakalım nasip. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayacağız onu düşünüyorum şimdi sürekli böyle sorular kafamda inşallah herkesin gönlüne göre hayırlısı olurCanım bildiğim kadarıyla yorum yapacam çünkü bende yaptım bu testleri gün içinde hep aynı saatte ya sabah ya da akşam yapman gerekiyor yani hem sabah hem akşam yapmana gerek yok gördüğüm kadarı 13. Gün yumurtlama gününmüş sen zaten vücudunda fark edersin değişimi. Vajinada ıslaklık akıntının artması ve daha akışkan bir hala gelmesi gibi durumlar oluyor. Kasıklarda ağrı da oluyor. 13. Gün yumurtlama için pik gün olmuş 14. Gün çatlamış. Kadın yumurtası çok uzun ömürlü değil 12 ile 24 saat boyunca canlı kalıyor bu süre zarfında döllenmesi gerekiyor ama bir attınız daha var ki o da erkek spermi 3 güne kadar canlı kalabiliyor kadın rahminde. Yani 11. 12 ve 13 günü değerlendirmen gerekiyor. Bir de çatlama gününü sayarsak 14. Gün. Etti bize 4 gün. Yani ay içerisinde 2. Defa yumurtlama olmazsa bir kadının bir aydaki doğurgan gün sayısı 4 ya da 5 güne tekabül ediyor. Olur da Ay içerisinde 2. Defa yumurtlama olursa o da döllenirse nur topu gibi çift yumurta ikizlerin oluyor. Sen 13 günün üzerine en az 15 gün bekle sonra gebelik testi yap inşallah pozitif çıkar.daha erken test yapıp pozitif çıkan da var ama maksat hayal kırıklığı olmasın sende bekle adetin gelsin en az bir gün geçsin sonra test yaparsın. Ben hemen hemen bir senedir deniyorum hala olmadı bebek inşallah olur Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırla sağlıkla versin insallah
Sağdaki çizgi şu an isimlerini hatırlamıyorum soldaki çizgiden daha koyu olabiliyor ya da eşit koyulukta olabiliyor öyle olunca yumurtlama, test yaptınız yumurtlama olduğuna emin oldunuz yumurtlamadan sonraki gün test yaptığınızda silikleşmiş ise bu da çatlama anlamına geliyor. Yumurtlama bazen 2 ya da 3 gün sürebilir yani 2 ya da 3 gün boyunca çift çizgi gördünüz kopkoyu böyle olursa yumurta çatlaması uzun sürmüş olabilir korkmanıza gerek yok ama bazı durumlarda yumurta çatlamayıp kistleşebiliyordu onu tam hatırlamıyorum o yüzden birşey diyemem. Bi de bazı kadınlar yumurtlama testi ile gebelik öğreniyormuş diyelim ki yumurtlama testi yaptınız ve Bi kaç gün üst üste çift çizgi çıkıyor o zaman Bi de gebelik testi yapmak gerekiyor gebe olabilirsiniz deniyor ki böyle gebe olduğunu öğrenen çok olmuş.Ne güzel anlatmışsınız teşekkür ederim 11. 13. Ve 14. Günleri değerlendirdik. İnsan bu kafayla ilişki yaşaması kötü oluyor akışa bırakamıyoruz neyse bakalım nasip. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayacağız onu düşünüyorum şimdi sürekli böyle sorular kafamda inşallah herkesin gönlüne göre hayırlısı olur![]()
evet:) kacırma :)Arkadaşlar benim yumurtam çatlamış oluyor değil mi ? 13. Ve 14. Günü değerlendirdim bugünü de değerlendireyim mi
Amin ve tavisyem bu şekilde test vs yapmayın insanı daha çok strese sokuyor. Dediğim gibi biz evleneli bir yıl oldu test ile de takip ettim hala olmadı eşimle doktora gittik ikimizin de bebek sahibi olması için hiçbir engel yok. Ama düşündükçe stres yaptıkça biz engel oluyoruz buna düşünmeyin akışına bırakın o zaten olması gereken en doğru zamanda olacaktır.Ne güzel anlatmışsınız teşekkür ederim 11. 13. Ve 14. Günleri değerlendirdik. İnsan bu kafayla ilişki yaşaması kötü oluyor akışa bırakamıyoruz neyse bakalım nasip. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayacağız onu düşünüyorum şimdi sürekli böyle sorular kafamda inşallah herkesin gönlüne göre hayırlısı olur![]()
Ne kadar teşekkür etsem az kimseyle bu durumu paylaşamıyorum içimi rahatlattınız güzel haberler alırız inşşAmin ve tavisyem bu şekilde test vs yapmayın insanı daha çok strese sokuyor. Dediğim gibi biz evleneli bir yıl oldu test ile de takip ettim hala olmadı eşimle doktora gittik ikimizin de bebek sahibi olması için hiçbir engel yok. Ama düşündükçe stres yaptıkça biz engel oluyoruz buna düşünmeyin akışına bırakın o zaten olması gereken en doğru zamanda olacaktır.
İnşallahNe kadar teşekkür etsem az kimseyle bu durumu paylaşamıyorum içimi rahatlattınız güzel haberler alırız inşş
İçim rahatladı benimde okuyunca. Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. 17.günümde pik gördüm ve 2 gündür pozitif çıkıyor. Neden silikleşmedi diye araştırıyordum. İnşallah yarın silikleşir artık. (4 Ay önce ilk gebeliğimdi 6 haftalıkken düşük yaptım maalesef.) bu ovulasyon testini merak edip yaptım ama silikleşmemesine takmıştım kafayı ta ki yazınızı okuyana kadsr. İnşallah yarın biraz silikleşmeye başladığını görürümSağdaki çizgi şu an isimlerini hatırlamıyorum soldaki çizgiden daha koyu olabiliyor ya da eşit koyulukta olabiliyor öyle olunca yumurtlama, test yaptınız yumurtlama olduğuna emin oldunuz yumurtlamadan sonraki gün test yaptığınızda silikleşmiş ise bu da çatlama anlamına geliyor. Yumurtlama bazen 2 ya da 3 gün sürebilir yani 2 ya da 3 gün boyunca çift çizgi gördünüz kopkoyu böyle olursa yumurta çatlaması uzun sürmüş olabilir korkmanıza gerek yok ama bazı durumlarda yumurta çatlamayıp kistleşebiliyordu onu tam hatırlamıyorum o yüzden birşey diyemem. Bi de bazı kadınlar yumurtlama testi ile gebelik öğreniyormuş diyelim ki yumurtlama testi yaptınız ve Bi kaç gün üst üste çift çizgi çıkıyor o zaman Bi de gebelik testi yapmak gerekiyor gebe olabilirsiniz deniyor ki böyle gebe olduğunu öğrenen çok olmuş.
Havuç çatlamaya yardımcı oluyormuş bilginiz olsunİçim rahatladı benimde okuyunca. Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. 17.günümde pik gördüm ve 2 gündür pozitif çıkıyor. Neden silikleşmedi diye araştırıyordum. İnşallah yarın silikleşir artık. (4 Ay önce ilk gebeliğimdi 6 haftalıkken düşük yaptım maalesef.) bu ovulasyon testini merak edip yaptım ama silikleşmemesine takmıştım kafayı ta ki yazınızı okuyana kadsr. İnşallah yarın biraz silikleşmeye başladığını görürüm
Evet buradan bir arkadaş söyledi. Normalde hiç sevmem ama iki gündür günde iki kere çiğ çiğ yiyorum daHa Bi etkisi olmadıHavuç çatlamaya yardımcı oluyormuş bilginiz olsun![]()
Günde 4-5 diyorlarEvet buradan bir arkadaş söyledi. Normalde hiç sevmem ama iki gündür günde iki kere çiğ çiğ yiyorum daHa Bi etkisi olmadı![]()