Günde 4-5 diyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde 4-5 diyorlar
Göremedim testleein fotosunuArkadaşlar benim testimi de yorumlar mısınız,6. Günden önceki günü mü değerlendirmem gerekiyordu?
Fotoyu yüklememişArkadaşlar benim testimi de yorumlar mısınız,6. Günden önceki günü mü değerlendirmem gerekiyordu?
Yükledim şimdi bir sorun olduGöremedim testleein fotosunu
6.gün pik gibi. Hergün aynı saatlerde yaptınız değil miFotoyu yüklememiş
Evet her gün aynı saatte 3 gibi yaptım ,6. Günden önceki gün de değerlendirmek gerekiyor muydu?6.gün pik gibi. Hergün aynı saatlerde yaptınız değil mi
Önemli olan yumurtalama zamanı çatlama sonrası içerisindeki 24 saatEvet her gün aynı saatte 3 gibi yaptım ,6. Günden önceki gün de değerlendirmek gerekiyor muydu?
Yani 7 ve 8 i mi değerlendirmek önemli olanÖnemli olan yumurtalama zamanı çatlama sonrası içerisindeki 24 saat
6,7,8Yani 7 ve 8 i mi değerlendirmek önemli olan![]()
Teşekkür ederim yorumlarınız için
Bende çok iyi biliyorum dersem yalan söylemiş olurum sadece kendim için araştırmıştım o dönem öğrendim bunları. Allah kucağınızı boş bırakmasın gönlünüze göre versin inşallahİçim rahatladı benimde okuyunca. Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. 17.günümde pik gördüm ve 2 gündür pozitif çıkıyor. Neden silikleşmedi diye araştırıyordum. İnşallah yarın silikleşir artık. (4 Ay önce ilk gebeliğimdi 6 haftalıkken düşük yaptım maalesef.) bu ovulasyon testini merak edip yaptım ama silikleşmemesine takmıştım kafayı ta ki yazınızı okuyana kadsr. İnşallah yarın biraz silikleşmeye başladığını görürüm
Amin cümlemizin inşallahBende çok iyi biliyorum dersem yalan söylemiş olurum sadece kendim için araştırmıştım o dönem öğrendim bunları. Allah kucağınızı boş bırakmasın gönlünüze göre versin inşallah