- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
- 23
- Konu Sahibi siyahincii___
-
İnşallah çiçeğim çok sağol Rabbim herkese nasip etsin çok hevesliyim bu ay inşallahBariz belli zaten t cizgin çok net c cizgisinden bile daha net insallah hamile kalirsin
Henüz pik yok beklemeye devamKızlar bende bu ay ovulasyon testine başladım fakat bir türlü pik gününü göremedim 23-27 Şubat arası adet günüm. Gün yazan kısım adetten sonraki kısım. Bugün 20. Gün olacak sizce yumurtlama oldu mu olacak mı olumsuz düşünmek istemiyorum Eki Görüntüle 3217970
14 ü nasıldı yapmadın mı 13 tam pik olmamışYa acaba benim testime de bakar mısınız ilk defa kullanıyorum da 8-11 Mart regl tarihimdi 13 Mart ve 15 martı değerlendirdik ama 13 ü müydü pik günü
Yok 14ü değerlendirmedik ama ertesi gün koyulaşmıştı baktığımda 10 dk içinde daha silikti14 ü nasıldı yapmadın mı 13 tam pik olmamış
14 ünde ki testin var mı
12 sinde de test yapmamıştım reglden iki gün sonra başlamak için ama o gün birliktelik olmuştu devam edeyim belki pik görürüm uygulamaya göre daha zaman var ama ilk defa ovülasyon kullanıyorum çok zor bu işler13 ü pik değil ve sonra silikleşmiş ondan
Kaç aydır çocuk sahibi olmak istiyorsunuzEvet ben 1 ay kullandım ilk deneme ayında stresten yumurtlamadım resmen doktor kullanma dedi bu ay yumurtam geliyor gibi bakalım 13mm şuan :)
Evet baya yeni sizin benim bir kere dış gebelik oldu iç kanama geçirdim tek tüpü aldılar 7 aydır da deneme yapıyoruz eşimde de bende de iyan şükür bir sıkıntı yok ama denk gelmiyor zamanlar sanırımDaha çok yeni 1 ay bile olmadı denemeye başlayalı
İnşallah sizin deOlur inşallah en kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?