• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon teslerini beraber yorumlayalım

incitaanesssii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
69
8
1
21
Merhabalar aranıza yeni katıldııım Ovülasyon testimi yorumlarsanız çook sevinirim pik olup yumurtam çatlamış mı acaba ?

Eklentiler

• IMG_3652.webp
    IMG_3652.webp
    102,8 KB · Görüntüleme: 64
Merhabalar aranıza yeni katıldııım Ovülasyon testimi yorumlarsanız çook sevinirim pik olup yumurtam çatlamış mı acaba ?
Yani 11-12 koyu gibi duruyor ama kuruyunca da koyu gözüktüğü için tam anlayamadım. Testi yaptıktan 10 dk sonrasına değerlendirmeyin diyor. Siz testi yaptığınız da aynı koyuluk da oldu mu t çizgisi? Olmadıysa devam edin

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım son reglim 29 Ağustos bittikten sonra ovülasyon testlerine başladım ikinci çizgi hep silikti 14 eylülde bu şekilde oldu bana koyu gibi geldi ama tam emin olamadım birtek o gün öyleydi sonrasında yine silikleşti sizce yumurtlama olmuş mudur

Eklentiler

• IMG_8559.webp
    IMG_8559.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım son reglim 29 Ağustos bittikten sonra ovülasyon testlerine başladım ikinci çizgi hep silikti 14 eylülde bu şekilde oldu bana koyu gibi geldi ama tam emin olamadım birtek o gün öyleydi sonrasında yine silikleşti sizce yumurtlama olmuş mudur
Hayatim bana tam pik gibi gelmedi yaa bilemedim

Back
X