- 19 Eylül 2025
- 69
- 8
- 1
- 21
- Konu Sahibi incitaanesssii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani 11-12 koyu gibi duruyor ama kuruyunca da koyu gözüktüğü için tam anlayamadım. Testi yaptıktan 10 dk sonrasına değerlendirmeyin diyor. Siz testi yaptığınız da aynı koyuluk da oldu mu t çizgisi? Olmadıysa devam edinMerhabalar aranıza yeni katıldııım Ovülasyon testimi yorumlarsanız çook sevinirim pik olup yumurtam çatlamış mı acaba ?
Hayatim bana tam pik gibi gelmedi yaa bilemedimKızlar merhaba aranıza yeni katıldım son reglim 29 Ağustos bittikten sonra ovülasyon testlerine başladım ikinci çizgi hep silikti 14 eylülde bu şekilde oldu bana koyu gibi geldi ama tam emin olamadım birtek o gün öyleydi sonrasında yine silikleşti sizce yumurtlama olmuş mudur
Tam pik böyle oluyor Eki Görüntüle 3648638
Tam pik böyle oluyor Eki Görüntüle 3648638
Merhaba attığımda sizce pik olup çatlayan gün var mıTam pik böyle oluyor Eki Görüntüle 3648638
21 i pik gibi gördüm pcos var mı sizdeMerhaba attığımda sizce pik olup çatlayan gün var mı
Evet var 23 ünde çatlama olduysa sadece o günğ değerlendirdim yinede hamile kalma olasılığı var mı21 i pik gibi gördüm canım ben pcos var mı sizde
Bilmiyorum ama 16-17-18-21 pik olmuş gibi görünüyor pcos olanlarda testte dalgalanmalar oluyormuş yani şaşırtıyormuş doktorunuza sormanız en iyisiEvet var 23 ünde çatlama olduysa sadece o günğ değerlendirdim yinede hamile kalma olasılığı var mı
Sağolun kızlar bende öyle düşündüm değil sanırımHayatim bana tam pik gibi gelmedi yaa bilemedim