• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Teslime bakar mısınız lütfen

kukule1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
88
Puanlar
13
Kızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum son adet tarihim 7 Şubat beklenen adet tarihi 9 Mart Yukarıdaki testi Dün yaptım aşağıdaki testi Bugün yaptım yani yumurta çatlamış mı yumurtlamış mıyım ne olmuş dün gece değerlendirdim yumurtlama için erken değil mi koyu çizgili olan dün test yapmaya devam etmeli miyim

Eklentiler

• 1000007499.webp
    1000007499.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 85
??? Kızlar???

Bilen biri var mi?

Kızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum son adet tarihim 7 Şubat beklenen adet tarihi 9 Mart Yukarıdaki testi Dün yaptım aşağıdaki testi Bugün yaptım yani yumurta çatlamış mı yumurtlamış mıyım ne olmuş dün gece değerlendirdim yumurtlama için erken değil mi koyu çizgili olan dün test yapmaya devam etmeli miyim
erken yumurtlamış olabilirsin bugünü de değerlendir ne olur ne olmaz. testin pik ve çatlama olmuş gibi duruyor. ikinci yaptığın test bariz silik olmasa devam et daha pik olmamış olabilir derdim ama bariz bir şekilde ertesi gün rengi açılmış yani çatlama gibi duruyor

Koyu çıkıp silik cikinca çatlamış oluyor anladığım kadarıyla peki erken değil mi çatlama için normal mi olabilir mi yani?

Gün aşırı yaptığım testler çatlama olmuş mu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 57
Back
X