Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon test sonucuma bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizkokusu123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
180
59
13
25
Arkadaşlar ilk testim yani hiç yok gibi olan cumartesi günü yapıldı, sonraki testim az önce yapıldı. Bu ne demek lütfen yardım eder misiniz. Hesaplamaya göre bugün yumurtlama günüm diye görünüyor. İlişkiye devam edilmeli mi?

Eklentiler

• IMG_20210327_194020.webp
    IMG_20210327_194020.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20210329_150108.webp
    IMG_20210329_150108.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Arkadaşlar ilk testim yani hiç yok gibi olan cumartesi günü yapıldı, sonraki testim az önce yapıldı. Bu ne demek lütfen yardım eder misiniz. Hesaplamaya göre bugün yumurtlama günüm diye görünüyor. İlişkiye devam edilmeli mi?
Pik değil canım yapmaya devam et her ay aynı günlerde yumurtlama olmaz değerlendirme yapma

Bu akşam veya yarın pik olacaktır. Testleri yapmaya devam et bence ve değerlendir. Test pik olduktan sonra silikleşince yumurtlama oluyor demektir. Önümüzdeki günleri de değerlendirmeye devam et. Gönlünce olsun🎈

Bu akşam veya yarın pik olacaktır. Testleri yapmaya devam et bence ve değerlendir. Test pik olduktan sonra silikleşince yumurtlama oluyor demektir. Önümüzdeki günleri de değerlendirmeye devam et. Gönlünce olsun🎈
Tesekkur ederim 🤗 adet gününe kadar ilişkiye girmek gerekir mi yinede. 15 gün var adete

Pik değil canım yapmaya devam et her ay aynı günlerde yumurtlama olmaz değerlendirme yapma
Yarın yine aynı saatte yap pik olduktan sonra sonraki gün yine yap çatlayınca siliklesecek. Sonra test yapmayı bırak. Pik olduğu gün ve sonraki üç günü değerlendir.

İçim rahat etmedi, 8 saat sonra testi tekrarladım ama böyle çıktı sizce neden

Eklentiler

• IMG_20210329_224139.webp
    IMG_20210329_224139.webp
    33 KB · Görüntüleme: 27
Pik olmuş ve hormon düşmeye başlamış. Yani 36 saat içinde yumurta çatlar. Önümüzdeki 2-3 günü de güzelce değerlendir.
Dün için eşimle plan yaptik ama değerlendiremedim maalesef eşim çok ama çok yorgundu, gözlerini açmaya hali yoktu. Ama olsun zaten sperm 3-5 gün canlı kalıyormuş. Artık Önümüzdeki 2-3 günü değerlendiririz bizde 🌼

Back
X