Ovülasyon test yorumlama

cakmares

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
28
12
3
32
Kızlar merhabalar 2.5 yıllık evliyim 6 aydır bebiş için uğraşıyoruz sorun yok gibi gözüktü muayenede. Bu ay ilk kez ovülasyonu denedim. Bu şekilde takipte kalarak hamile kalan var mı bir de testimi yorumlayıp yapmış olmam gereken şeyleri birileri söyleyebilir mi:))

Eklentiler

• IMG_5843.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 53
Testiniz 29 unda pik olmuş değerlendirdiniz mi bende bu ay ilk kez kullandım ve sanırım hamileyim inşallah kesinleşir

Evet değerlendirdim devam etmem gerekiyor sanırım öyle okudum. Çok mutlu oldum sizin için inşallah olumlu kesinleşir rabbim hayrlarla versin sizde piki gördükten sonra ki günler devam ettiniz mi bide uzun süredir mi deniyorsunuz sizde

29da pik olmuş görünüyor, silikleşmeye başladığında da çatlamış oluyor. Değerlendirdiyseniz umarım tutar

Amiin inşallah çok teşekkür ederimben yumurtlamadan bir gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirebilmiştim çatlama gününü kaçırdık ama çatlamadan sonra 3 gün daha devam etmek gerekiyormuş benim denemede 2. Ayım korunmayı geçen ay bırakmıştık
Size de Rabbim nasip etsin inşallah en hayırlı vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…