Ovulasyon test

2li yazıyor ya sinir oldum :) iki kere mi basıyorum ne :) heyecan yaptım

evet canm sılıkleşmş catlarsın bugun devam calışmalara
kızlar gıttım doktora soldakı yum. 14. gun için istediğim boyutta değil 19 a yakın suanda dedı bugun cumartesı ve pazartesı ilişki dedi ondan sonra serbest dedı onumuzdekı ay ılacın dozaşını yukseltcekmş daha etkılı olurmuş falan dedı oyle yanı bncd ilac etkı ettı 10. gun bırı atıldı soldakı buyumeye başladı oda bugun yarın catlarmş hayırlısı artık
Hayirlisi kuzum . Niye yeterli değil dedi ki yaa??

Canım mesajını Yen'i gördüm ev temizliği yemek yap derken Yeni oturdum bu yani ikinci yumurtan oluyor o zaman tahminlerimiz doğru iki kez farklı günlerde yumurtladın hadi kuzu daha çok şans bu inşaallah bebiş olarak döner

Canım mesajını Yen'i gördüm ev temizliği yemek yap derken Yeni oturdum bu yani ikinci yumurtan oluyor o zaman tahminlerimiz doğru iki kez farklı günlerde yumurtladın hadi kuzu daha çok şans bu inşaallah bebiş olarak döner
inşallah ya su kadın doğumcuların kapısını artık bı hamiş halımle calam

blmyrm moralım bı bozulmadı değil yani ilaca ragmen bu mm dusuk dedı
28 günde br oluyorsun ya canm biraz daha hzli büyümesi gerekti demk ki ama 4 gundur ilaç icmiyorsun ondn olabilir takma kafana çözümü vardr herşeyn :))

yumurtlama velirtisi o canm bnde hep oluyo bnde şimdi ne akıntı ne gmğüs agrısı hiç bişey yok
Anladım cnm inş tutar bu ay . Sen 2.ci kez yumurtluyorsun ya ondan dır belkide hissetmemen normal bence

İnnovita marka güvenilir kızlar şuan hamileyim yumurtlamadan sonra 12.günüm allahım herkeze nasip etsin

Eklentiler

• IMG_1577.webp
    IMG_1577.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 118
Banada yardım edermisiniz 1senedir bebek için uğraşıyorum hiçbir sorun çıkmadı ilk defa ovulasyon testi yaptım bu ay bir göz atarmisiniz

Beceremiyorum galiba atmayı hata oluştu dosyayı yüklerken diyor ya

Kızlar son adetimin üstünden 45 gün geçti salı gebelik testi yaptım negatif gelecek ay için ovu testi almıştım meraktan yaptım üç günlüksonuç bu git gide koyulaşıyor ya ben daha yeni yumurtlucam yada geç döllenme olduhamileyim bilen yorum yapabilirmi

Eklentiler

• IMG_1776.webp
    IMG_1776.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 93
Kızlarrr adet döngün 28gün ortalama. 13.gün ovülasyon testine başladım yıldız 2kez ilişkiye girdik yıldız olanlar 28.07 gecesi vr 16.07 gecesi Sizce tutar mı ki 2.si çatlamış gibi yumurta

Eklentiler

• IMG_7780.webp
    IMG_7780.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar dn ve bugUn testlerim catladımı acaba yumurtam

Eklentiler

• IMG_1861.webp
    IMG_1861.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_1862.webp
    IMG_1862.webp
    11 KB · Görüntüleme: 73
@SaskinAnne konumdada belli olmuştu yumurtlama gününde hcg de pozitif verdiği musait zamanda okursan eger anlarsın cicitom :)

Back
X