- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde 28 30 gün oluyoAdet dongun kac gun daha pik olmamis devam et yapmaya
Yo zaten bugün yumurtlama olur diye düşünmemiştimdebelki testten kaynaklıdır. herkes 12.gün yumurtlayacak diye birşey yok. bir dahakine aynı günlerde günde iki kere sabah aksam test yap derim
Ben genelde hissediyorm belirtilerden kasik agrisi akinti falan oluyor test yapiyorm gercekten koyu cikiyor sende belirti yokmu hicGenelde 28 30 gün oluyo
Ben bikaç güne iyicd koyulasır derken bugün hiç çizgi çıkmadı
Önceki üç gün attığım gibi çıkmıstı ama gördünüz mü
Yok suan hiç belirtti açıkcasıBen genelde hissediyorm belirtilerden kasik agrisi akinti falan oluyor test yapiyorm gercekten koyu cikiyor sende belirti yokmu hic
İlk defa ovulasyon testi deniyorum bu ayNormalde ne kadar zamanda goruyordn
Rahim filmin nasil cikti?İlk defa ovulasyon testi deniyorum bu ay
Ama adet döngüm genelde 28 30 olduğu için tahmini 14 15 16 falan diye düşünüp değerlendiriyoduk eşimle
Bu sefer film falan çekilince gebelik ihtimalini biraz arttırıyo diye umutlanıp ovulasyon testiyle garantilim dedim yumurtlamayı güyya ama böyle çıktı buda
Ay çok saolun valla yaPenik yapmayın devam edin test yapmaya bana da aynısı oldu 16. Günde piki 18. Günde çatlamayı gördüm içiniz rahat olsun☺
Edicem edicem bak bi arkadas banada öyle oldu yasmısRahim filmin nasil cikti?
Belki daha yumurtlamamissndir devam et yapmaya her gun canm
Öyleymiş devam edicem bende bakalım görebilcek miyim insallah görürümdeBence panik yapmayın bazen 20.günde yumurtlama gören bile oluyor daha çok erken
Aslında öyle yapıyodukta film falan çekilince şimdi tam tutturim bari dedim bu ay ilk defa deniyorum zTen onun acemiliiğine gelip telas yaptımGün aşırı ilişkiye devam edin. Testle uğraşıp strese girmezsiniz en azından. Gönlünüze göre sonuçlanır umarım![]()
Onlardan aldım bendeinternetten bazen aliyoz ya sayica fazla onlarda hatali cikabiliyor