Kızlar ovulasyon testim tam koyulaşmadan silikleşti bu dünki testim 2 gün öncede doktora gittim yumurtan gelişmiş çok iyi demişti acaba testte niye böyle çıktı bugünde çizgi tamamen kaybolmuş reglin 15. Gunundeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her defasinda 2 saat sıvı alımına dikkat ettim aslinda ilk idrarla da yapmadim bugun tamamen gitti çizgi sabah yaptigimda yumurta gelistirici vericek misiniz dedim doktora canavar gibi yumurtaliklarin gerek yok falan dedi aslinda 4 5 gundur yumurtalik akintisi agrisi hepsini yasiyorum yogun bi sekilde bende anlamadim doktoru aradim sekreteri testler dogru degildir falan dediYumurta yüksek mm kere gelmeden çatlarsa LH hormonu çok yükselmiyor atıyorum yumurta 19 milim değil de 17 18 milim de çatlamıştır
Ben her defasinda 2 saat sıvı alımına dikkat ettim aslinda ilk idrarla da yapmadim bugun tamamen gitti çizgi sabah yaptigimda yumurta gelistirici vericek misiniz dedim doktora canavar gibi yumurtaliklarin gerek yok falan dedi aslinda 4 5 gundur yumurtalik akintisi agrisi hepsini yasiyorum yogun bi sekilde bende anlamadim doktoru aradim sekreteri testler dogru degildir falan dediHayır bence test hatalı yada sıvı alımına dikkat etmedin testi bi tekrarla bence en az iki saat sıvı alma
hamile misiniz acaba benim de şu an ovülasyon testim sizinki gibi oldu daBen her defasinda 2 saat sıvı alımına dikkat ettim aslinda ilk idrarla da yapmadim bugun tamamen gitti çizgi sabah yaptigimda yumurta gelistirici vericek misiniz dedim doktora canavar gibi yumurtaliklarin gerek yok falan dedi aslinda 4 5 gundur yumurtalik akintisi agrisi hepsini yasiyorum yogun bi sekilde bende anlamadim doktoru aradim sekreteri testler dogru degildir falan dedi
Evet canim o testi yaptigim ay hamile kaldim hamileyim simdihamile misiniz acaba benim de şu an ovülasyon testim sizinki gibi oldu da
Evet canim o testi yaptigim ay hamile kaldim hamileyim simdi
Evet canim onemi yokmus anlamis oldukben de hamileyimm : demek ki öyle çıkmasının çok da önemi yok :)
evet :)Evet canim onemi yokmus anlamis olduk