Geç yumurtlamis olabilirsin canm. Adetini veya yumurtlamani duzensizlestircek bı ilaç falan kullaniyo musunKızlar yardımcı olabilir misiniz? Normalde 26 27 28 günde adet oluyorum 30 gün oldu görmedim ve bugün bu ovülasyon testini yaptım. Gebelik testi sabah negatif çıktı kafam karışık bakabilecek olan var mı?
Hayır hiç ilaç kullanmıyorum canım. Gebelik ihtimali var mı acabaGeç yumurtlamis olabilirsin canm. Adetini veya yumurtlamani duzensizlestircek bı ilaç falan kullaniyo musun
Resimde görünmüyor ama gebelik testi yaptıysan bence silik de olsa gebelik vardır canım.Arkadaşlar bnmde adet gecikti 3 gün iki gündür test yapiyorm çok çok hafif çıkıyor ben bile zor görebiliyorum amaca ovulasyon testi yapsam belli olur mu
Bu da gebelik testiGeç yumurtlamis olabilirsin canm. Adetini veya yumurtlamani duzensizlestircek bı ilaç falan kullaniyo musun
Gebelik testinde hiç bişey göremedim ben ya. Ama ovulasyon testin bariz pik olmusHayır hiç ilaç kullanmıyorum canım. Gebelik ihtimali var mı acaba
Gebelik var mı aynı durimu bende yasiyorm suanKızlar yardımcı olabilir misiniz? Normalde 26 27 28 günde adet oluyorum 30 gün oldu görmedim ve bugün bu ovülasyon testini yaptım. Gebelik testi sabah negatif çıktı kafam karışık bakabilecek olan var mı?
Durumunuz nedirYorum yapacak kimse yok mu ben hala adet olmadım bugün 31. Gün. Gebelik testinde sonuç almayıp kan tahlilinde alan var mı
32 gün oldu henüz adet olmadım. Gebelik testi negatif ovulasyon testi pozitif 3 gündür. Enfeksiyon veya kist mi acaba. Normalde 26 27 28 inci günde adet görüyordumDurumunuz nedir
Yarın kan testi yapacağım bilmiyorum gerçekten ama idrar testim negatifGebelik var mı aynı durimu bende yasiyorm suan
Sizin durumunuz nedirYarın kan testi yapacağım bilmiyorum gerçekten ama idrar testim negatif
Banada haber verir misinYarın kan testi yapacağım bilmiyorum gerçekten ama idrar testim negatif
Bnde gebelik testim negetif ovulusayon pozitifSizin durumunuz nedir
Tabi haber veririm siz kan tahlilinde baktırdınız mıBanada haber verir misin
Hayr daha baktirmadim var mı yok mu bilemiyorum da bu sekil benimkilerTabi haber veririm siz kan tahlilinde baktırdınız mı
Var benceHayr daha baktirmadim var mı yok mu bilemiyorum da bu sekil benimkiler
Var bence
Ama mor olan ovulasyon testiVar bence
Kan tahlili yaptır canım bence sen deAma mor olan ovulasyon testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?