Ovülasyon testi adete yakin cift cizgi

Rumeysa anne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
104
97
48
Merhaba anne ve anne adayların düzensiz adet oluyorum en son 27 haziranda adet oldum evde ovulasyon testi vardı yaptım ve 2.cizgi belirdi yarın kan tahlili yaptırcam aranizda böyle durum yasayan var mı

Eklentiler

• IMG-20190722-WA0001.webp
    IMG-20190722-WA0001.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 85
Canim zaten normalde tek czgi hc bir zaman ckmaz cok silik de olsa 2 czgi de cikiyor ov. Testlerinde. hamilelikte ya ikisi hemen hemen ayni koyulukta oluyor en azndan bn hc tek czgye denk gelmedim ovulasyonda ya da T czgisi cok belirgin c silik oluyor yani su anki resmin tam tersi olmasi gerek. Olabilir yaniladabiliriz Yine de kan ver icin rahat etsin gonlnce olsn

Canim zaten normalde tek czgi hc bir zaman ckmaz cok silik de olsa 2 czgi de cikiyor ov. Testlerinde. hamilelikte ya ikisi hemen hemen ayni koyulukta oluyor en azndan bn hc tek czgye denk gelmedim ovulasyonda ya da T czgisi cok belirgin c silik oluyor yani su anki resmin tam tersi olmasi gerek. Olabilir yaniladabiliriz Yine de kan ver icin rahat etsin gonlnce olsn
Saģol canım cevabın için benim.22 aylık bebeğim var bu ay bi kere korunmadan ilişki yaşadık ben ilk defa ovulasyon testi yaptım bende hep niye çift çizgi çıkıyor diyordum çok koyuyu yakalarsam testte o zaman hamileyim diyebilirim o zaman anladığım kadarıyla

Back
X