Ovulasyon testi adetin 3.günü

durdaneggbkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
6
0
1
27
IMG_4795.webp
Gebelik şüphem vardı adet oldum normal adetim sancılı olurken ağrım olmadı burada okuduklarımdan ovulasyon testi ile öğrenen de olduğunu görünce hem gebelik hem ovulasyon testi aldım gebelik testim çok silik çıktı varla yok arası o yüzden fotoğrafta çıkmaz diye koymadım

adetimin 3. Günü ovulasyon testim bu şekilde çıktı sizce gebelik olabilir mi?

Eki Görüntüle 3620646 Gebelik şüphem vardı adet oldum normal adetim sancılı olurken ağrım olmadı burada okuduklarımdan ovulasyon testi ile öğrenen de olduğunu görünce hem gebelik hem ovulasyon testi aldım gebelik testim çok silik çıktı varla yok arası o yüzden fotoğrafta çıkmaz diye koymadım

Pik çıkıyor diye biliyorum ovulasyon da bu pik değil

Eki Görüntüle 3620646 Gebelik şüphem vardı adet oldum normal adetim sancılı olurken ağrım olmadı burada okuduklarımdan ovulasyon testi ile öğrenen de olduğunu görünce hem gebelik hem ovulasyon testi aldım gebelik testim çok silik çıktı varla yok arası o yüzden fotoğrafta çıkmaz diye koymadım

Adet olan birisi regl olamaz. Ben oldum diyenlerinki adet kanı değil . Kahverengi eski kan veya yerleşme kanaması o da çok az zaten.

Normal adet olduysan adettir. Üstüne görme çok nadir bir olay. Ovulasyon testiyle gebelik öğrenilmez o hep böyle çıkar vücuttaki lh hormonuyla alakalı olarak

Adetim düzensiz 35-40 gün aralığında değişiyor adetim gecikmiş bu süreyi de aşmıştı hatta adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı olduğu için hamile miyim acaba diye düşünüyordum son adet başlangıcımdan 48 gün sonra adet oldum tamam artık gebelik yok dedim normalde adetimin ilk günü tansiyonum düşer hastanelik olurum sancıdan hiç ağrım olmadı ağrı kesici bile içmedim acaba yerleşme olabilir mi diye araştırdım yerleşmeye göre normal adet rengindeydi ve yoğunluğundaydı tamam yok dedim hiç ovulasyon testi kullanmamıştım bu ay denemek istedim çünkü 10 ay oldu çocuk istiyoruz burada da adetli olup ovulasyon testi deneyenlerin yorumlarını gördüm denedim bu şekilde çıktı gebelik testi aldım kaset test onda silik diyebileceğim şekilde bile çıkmadı sadece bir gölge gibi bu sabah ovulasyon testini yine yaptım iki çizgide çok koyu çıkınca sağlık ocağına gidip kan verdim gebelik ve hormon testi için bilmiyorum ilk gebelikte garip durumlar yaşanabiliyormuş emin olmak için kan verdim bakalım ne çıkacak sonuç zaten test sonuçlarımla kadın doğum uzmanına gitmeyi düşünüyorum

Back
X