Ovulasyon testi anlayanlar bakabilirmi

Kadertnnn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
83
27
3
Merhaba arkadaslar ovulasyon testime bakabilirmisiniz catlama olmus mu yoksa olacak mı

Eklentiler

• IMG_20210625_013108.webp
    IMG_20210625_013108.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 66
Muhtemelen 24ü dün cift cizgiymis ve cift cizgiden sonra 24 saat icinde catliyor aksam koyu cikmamis buda demek oluyor ki bugunu mutlaka degerlendirmelisiniz
Buda bugun ki son gun yaptigim acaba daha var mi catlamaya

Eklentiler

• 16246275731822870722089161839305.webp
    16246275731822870722089161839305.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 55
Buda bugun ki son gun yaptigim acaba daha var mi catlamaya
Bence bugunde degerlendirin ovulasyonuda yaparken ben 12de sivi icmeyi birakiyordum 2 gibi testi yapiyordum...sizin dun gunduz cifte yakin aksam silik cikani belki sivi tuketikten cok gecmeden yaptiysaniz o yuzden oyle cikmis olabilir...son adet tarihiniz ne bu arada ve adet dongunuz kac gun

Bence bugunde degerlendirin ovulasyonuda yaparken ben 12de sivi icmeyi birakiyordum 2 gibi testi yapiyordum...sizin dun gunduz cifte yakin aksam silik cikani belki sivi tuketikten cok gecmeden yaptiysaniz o yuzden oyle cikmis olabilir...son adet tarihiniz ne bu arada ve adet dongunuz kac gunbu
Bu ayin 10 unda adet oldum 7 gün sürüyor

Cok sagolun cok tesekkur ederim peki ben gelebelik testini kac gun sonra yaparsam belli olur
Onun stresine hic girme derim gercekten nefes al ve bekle bol bol duani et ama yinede 1 hafta gecmeden test yapacam dersen onumuzdeki ay yani temmuzun 10u 12 gibi yap derim

İnsallah bakalim gunde 1 kere degerlendiriyoruz bir umut iste gecen kimyasal yaşadim ondan sonra yumurtam catlamadi gecen ay kiste dönüstü kontrole gittim adet oldugumda tertemiz olmus kistin kaybolmus dedi insallah bu ay kiste dönüsmez

İnsallah bakalim gunde 1 kere degerlendiriyoruz bir umut iste gecen kimyasal yaşadim ondan sonra yumurtam catlamadi gecen ay kiste dönüstü kontrole gittim adet oldugumda tertemiz olmus kistin kaybolmus dedi insallah bu ay kiste dönüsmez
Donusmez insallah ya rabbim bi an once nasip etsin insallah inan bende cok zor hamile kaldim hep bi stres hala devam ediyor simdiden stres olma guzel gecir gunlerini rahatla rabbim cok buyuk dogru zamani o biliyor 🙏🏻🙏🏻

Donusmez insallah ya rabbim bi an once nasip etsin insallah inan bende cok zor hamile kaldim hep bi stres hala devam ediyor simdiden stres olma guzel gecir gunlerini rahatla rabbim cok buyuk dogru zamani o biliyor 🙏🏻🙏🏻
Amin insallah... sende sag saglim bebegini kucagina alırsın insallah🙏🙏

A Asyaseyit arkadasım bana destek olur musun . 15 haziranda regli oldum 19 bitti bittiği gün değerlendirdim 22 Haziran ve 26 Haziran değerlendirdim . Ovülasyon testlerim ekte , son yaptığım bugün , ama bugünü değerlendirmeyeceğim . Yarını değerlendirsem olur mu ? Geçen ay daha sık değerlendirdim ama olmadı . Bu ay rahim filmi çekildim döküntü olmadığı söylendi.

Eklentiler

• 20F4087A-3C8D-4E82-9C6F-8C3749682249.webp
    20F4087A-3C8D-4E82-9C6F-8C3749682249.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 42
A Asyaseyit arkadasım bana destek olur musun . 15 haziranda regli oldum 19 bitti bittiği gün değerlendirdim 22 Haziran ve 26 Haziran değerlendirdim . Ovülasyon testlerim ekte , son yaptığım bugün , ama bugünü değerlendirmeyeceğim . Yarını değerlendirsem olur mu ? Geçen ay daha sık değerlendirdim ama olmadı . Bu ay rahim filmi çekildim döküntü olmadığı söylendi.
Senin net bugun cift cizgi..simdi biraz bilgi sperm uzun sure yasar ama yumurta cift cizgiden sonra 24 saatte catlar ve kisa sure yasar yani...senin bugun 16da cift ya yumurtanin catlamasina 24 saatin var bu; 17 18de olablr yarin sabah 8de olabilir yarin 16ya kadar catlamis olacak net olan o...ve catladiktan sonra 24 saat falan kaliyor eger bugun iliski olursa sperm uzun kalacagi icin dollenme tutabilir...yarin olacaksa eger daha erken saatte olsun yerim yumurta ölmemis olsun...bu arada iliskiden sonra ben hep direkt kalkiyodum kalkmamak lazimmis uzun sure bacaklarmi duvara kaldirip beklemistim aklinda olsun derim 🙏🏻

Senin net bugun cift cizgi..simdi biraz bilgi sperm uzun sure yasar ama yumurta cift cizgiden sonra 24 saatte catlar ve kisa sure yasar yani...senin bugun 16da cift ya yumurtanin catlamasina 24 saatin var bu; 17 18de olablr yarin sabah 8de olabilir yarin 16ya kadar catlamis olacak net olan o...ve catladiktan sonra 24 saat falan kaliyor eger bugun iliski olursa sperm uzun kalacagi icin dollenme tutabilir...yarin olacaksa eger daha erken saatte olsun yerim yumurta ölmemis olsun...bu arada iliskiden sonra ben hep direkt kalkiyodum kalkmamak lazimmis uzun sure bacaklarmi duvara kaldirip beklemistim aklinda olsun derim 🙏🏻
Canım çok sağ ol 🙏 şöyle eşim bu sabah iş seyahatine gitti yarın gelecek ben işte olacağım ancak akşam 6 gibi değerlendirebiliriz . Geçen ay da ovülasyon yaptım 2 gün pik olmultı .yarında yapacağım umarım yarın da pik olur 🙏🏻

Canım bence hem testine devam et siliklesene kadar bugun yarin degerlendir ama catladıgını gör o günüde degerlendir rabbim nasip ederse olur hemen hemen ikimizde ayniyiz insallah bu ay tutturuz

Canım bence hem testine devam et siliklesene kadar bugun yarin degerlendir ama catladıgını gör o günüde degerlendir rabbim nasip ederse olur hemen hemen ikimizde ayniyiz insallah bu ay tutturuz
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin . Bugünü değerlendireceğim. Birazdan test yapar atarım :)

Canım bu da biraz önceki testim şükür bugünü de değerlendireceğim .

Eklentiler

• CE9C3618-9B9F-4B70-B366-024FEC30FE65.webp
    CE9C3618-9B9F-4B70-B366-024FEC30FE65.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 19
Back
X