- 15 Ağustos 2020
- 170
- 56
- 13
- 35
- Konu Sahibi Bayb010101
Resim ekleyemiyorum nedenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlmuyooDosya ekle kısmından ekleniyor canım
|
| |||||||||||
C çizgisi tam baya koyu ve kalın t çizgisi ince ama biraz silik baktin mi görülüyor yani o kadar silik değil keşke yukleyebilsem ![]() |
3 gündür test yapıyordum fakat farklı markaydı silik bile çıkmıyordu acaba yaklaştı diye çizgi çıkmayami başladıAllah allah .. o zaman daha gününüz gelmemiş demek ki regl biteli kaç gün oldu
Evet yaklaştıkça çizgi belirgin olur .. bide reglin bittiğinden sonra ki 10 gün içinde yumurtlama olur genellikle3 gündür test yapıyordum fakat farklı markaydı silik bile çıkmıyordu acaba yaklaştı diye çizgi çıkmayami başladı
Ayni saate mi yapiyorsun ve 2 saat once sivi alimina dikkat ediyor musun3 gündür test yapıyordum fakat farklı markaydı silik bile çıkmıyordu acaba yaklaştı diye çizgi çıkmayami başladı
Allah allah .. o zaman daha gününüz gelmemiş demek ki regl biteli kaç
Ya nasıl yükledinizz hemen söylüyorum bakayimdaEki Görüntüle 2682322 Eki Görüntüle 2682323
Canim bak bunlar benim ovu testlerim 16.gun yumurtalama gordum bu sekilde mi yoksa silik mi T cizgisi
16. Gün pik yapmış ama bu günleri de değerlendir hep boş geçmeyinEki Görüntüle 2682322 Eki Görüntüle 2682323
Canim bak bunlar benim ovu testlerim 16.gun yumurtalama gordum bu sekilde mi yoksa silik mi T cizgisi
Uygulamadan degil googleden giriş yapin olurResim ekleyemiyorum nedenn
Yok bu kadar net değill 14.gun gibiiEki Görüntüle 2682322 Eki Görüntüle 2682323
Oyle yapiyorum tesekkur ederim16. Gün pik yapmış ama bu günleri de değerlendir hep boş geçmeyin
Ozmm daha yumurtalamana var kac gunde bir afet oluyorsunuz ben 30 gunde ve 7 gun suruyor adettim bitti 1 gun sonrada ovu testine basladimYok bu kadar net değill 14.gun gibii