Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha vakti var devam edinMerhaba kızlar. Ovulasyon testi kullanmaya başladım, bugün ikinci günüm. Sizce yumurtlama var mı bakar mısınız?
Siz kullandınız mı ovulasyon testi? Ay inşaallah bu ay ben de hamile kalabilirim. Ailem çok istiyordu, ben hep zamanı var diyordum ama şimdi konuyla ilgilenmeye başlayınca anladım ki ha deyince olmuyormuş. PişmanımDaha vakti var devam edin
Olsun kalbinizi niyetinizi bozmayın bende kullanıp hamile kaldımSiz kullandınız mı ovulasyon testi? Ay inşaallah bu ay ben de hamile kalabilirim. Ailem çok istiyordu, ben hep zamanı var diyordum ama şimdi konuyla ilgilenmeye başlayınca anladım ki ha deyince olmuyormuş. Pişmanım![]()
Koyuşalaşıyor her gün yapmaya devam edin dahada koyulaşıcaktır işallahMerhaba kızlar. Ovulasyon testi kullanmaya başladım, bugün ikinci günüm. Sizce yumurtlama var mı bakar mısınız?
Şuanda yumurtlama yok canım. Hergün aynı saat e yaoanaya dikkat et sen. Iki cizgide ayni koyulukta olmalı.Merhaba kızlar. Ovulasyon testi kullanmaya başladım, bugün ikinci günüm. Sizce yumurtlama var mı bakar mısınız?
İkiside çok koyu renk olacak hatta sağdaki daha koyu çıkabilir böyle şüpheli şeylerde direk yok demek
Yumurtlama gunundesin kesin hayirli olsun
Ozaman önümdeki 3 gün önemli o gunleri gun asırı degerlendirmek lazım saolckuzummmYumurtlama gunundesin kesin hayirli olsun
Regl kaçıncı günü
Yumurtlama var gibi görünüyorOvülasyon testime bakar mısınız. Durum nedirEki Görüntüle 2769081
Canım çok koyu görünüyor, değerlendirmeni tavsiye ederim. Dün nasıldı? Aslında önceki günleri de atsanız daha iyi anlaşılır.Kızlar yardım edin benim ovülasyon testim bugün bu şekilde çıktı sizce ben bugün yumurtladım mı? Yoksa daha tam pik yapmamış mı?
Canım çok koyu görünüyor, değerlendirmeni tavsiye ederim. Dün nasıldı? Aslında önceki günleri de atsanız daha iyi anlaşılır.
Görsellerde bugün için çektiğim ekli değil bunları dün çekmiştim. 3. Gün ve 10. Gündü sanırım oradada biraz koyuya yakındı. O yüzden emin olamıyorum ama bana bugün ki en bir birine yakın görünen gibi geldi.Canım çok koyu görünüyor, değerlendirmeni tavsiye ederim. Dün nasıldı? Aslında önceki günleri de atsanız daha iyi anlaşılır.
Baya pik buKızlar yardım edin benim ovülasyon testim bugün bu şekilde çıktı sizce ben bugün yumurtladım mı? Yoksa daha tam pik yapmamış mı?