Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın olur büyük ihtimalleBugün ki ovulasyon testim bakar misiniz
Muhtemelen yarin daha koyulaşır ama her ihtimale karsı bu aksami da degerlendirmenizi öneririmBugün ki ovulasyon testim bakar misiniz
Önceden de yaptım canım bu ilk değil. Bak atayım. Tekli olan bugün ki canım. Diğerleri önceki günün testiHenüz pik değil canım
Henüz pik değil ca
Önceden de yaptım canım bu ilk değil. Bak atayım. Tekli olan bugün ki canım. Diğerleri önceki günün testiMuhtemelen yarin daha koyulaşır ama her ihtimale karsı bu aksami da degerlendirmenizi öneririm
Hepsini attım canım. Tekli olan bugün ki. Diğerleri önceki günlerin testiYarın olur büyük ihtimalle
Önceden de yaptım canım bu ilk değil. Bak atayım. Tekli olan bugün ki canım. Diğerleri önceki günün testi
29 u pikmişHepsini attım canım. Tekli olan bugün ki. Diğerleri önceki günlerin testi
Peki bugün ki ne oluyor29 u pikmiş
Valla şuan bende emin değilim benimki de oldu mu olmadı mı iki tane birden yaptım bideBugün ki ovulasyon testim bakar misiniz
Bende anlayamadım sizinkiniValla şuan bende emin değilim benimki de oldu mu olmadı mı iki tane birden yaptım bide
Yumurtlamadan sonra t çizgisi silikleşmeye başlıyor yavaş yavaş silinir. Eğer koyulaşma devam ederse ve 29 Temmuzdaki gibi t koyu olursa tekrar yumurtlamış olursunuz. Bir ay içerisinde 2 kez yumurtlama olabiliyorPeki bugün ki ne oluyor
29u pik olmus sonra çatlamışHepsini attım canım. Tekli olan bugün ki. Diğerleri önceki günlerin testi
Bunlar ne zaman ikisi de ayni gun muValla şuan bende emin değilim benimki de oldu mu olmadı mı iki tane birden yaptım bide
Bence pik olmamış ama değerlendirebilirsiniz isterseniz çünkü idrar uçucu 10. Dakikadan sonra sonuçlar farklılaşabiliyorValla şuan bende emin değilim benimki de oldu mu olmadı mı iki tane birden yaptım bide
Canım 29 pik olmuş değerlendirmişsindir inşallahÖnceden de yaptım canım bu ilk değil. Bak atayım. Tekli olan bugün ki canım. Diğerleri önceki günün testi
Evet bi kaç saat fark ile ilki ilk boyleydiBunlar ne zaman ikisi de ayni gun mu
Olmamış ama yakındırEvet bi kaç saat fark ile ilki ilk boyleydi
Bugün ki dimi çatlama olan.29u pik olmus sonra çatlamış
29. Gün pik olmuş. 30 undan sonra silikleşmeye başlamış. Lh hemen düşüşe geçmiyo genelde. Benimde sizin gibi oluyor. Pikten sonra tamamen silinene kadar değerlendir. Silindiği günü de değerlendir. Ben pikten sonra 1 gün değerlendiriyordum tutmadı.Hepsini attım canım. Tekli olan bugün ki. Diğerleri önceki günlerin testi