Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ben 10 aylık evliyim bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım ama pek bilgiye sahip değilim bu konuda en altakini demin yaptım daha koyulasiyor mu yoksa değerlendireyim mi sizce bilgisi olan bakabilir mi![]()
Ben ilk defa kullanıyorum canım sadece dün köyü çıkınca gece birkez daha yaptım daha da koyu çıktı en alt iki tane dünden olan bugün daha yapmadimBenimki de aynı böyle çıktı sonra tam koyulaşmadan silikleştibende nolur nolmaz diye değerlendirmiştim çünkü her kadında kopkoyu çizgi çıkmayabiliyormuş bence bir kaç gün daha takip edin
![]()
Saat 3 gibi yapacam canim test öncesi 2 saat sıvı alınmaması lazımmış galibaBence testiniz pik olmuş çatlamayı da görürseniz ne güzel![]()
Ama kasıklarımda ağrı var çatlama bugün olcak sankiBence testiniz pik olmuş çatlamayı da görürseniz ne güzel![]()
Evet sıvı alınmayınca test daha doğru çalışıyorSaat 3 gibi yapacam canim test öncesi 2 saat sıvı alınmaması lazımmış galiba
Olabilir o zamanAma kasıklarımda ağrı var çatlama bugün olcak sanki
Valla öyle yapıyorum canım bakalım ne gösterecekEvet sıvı alınmayınca test daha doğru çalışıyor
İNŞALLAH canım RABBİM isteyen herkese nasip etsinOlabilir o zamançatlama bugünse bugünü de değerlendirin garanti olsun inşallah
İnşallah dün değerlendirmişsinizdir canım akşama çatlamış olacak benceAma kasıklarımda ağrı var çatlama bugün olcak sanki
AmiiinİNŞALLAH canım RABBİM isteyen herkese nasip etsin![]()
Değerlendirdik canım ama bir sorun oldu ya afedersin çok özür dileyerek tam o esnada girişine tek deydi galibaİnşallah dün değerlendirmişsinizdir canım akşama çatlamış olacak bence![]()
İNŞALLAH canımAmiiinyumurtlama günlerimiz aynı gibi inşallah bu ay ikimizde bebek haberi alırız
![]()
4 Haziran canımSon adet tarihin nezmn cnm
Merhaba bizim yumurtlama günlerimiz aynıydı ne yaptınız test yaptın mı acaba4 Haziran canım
Merhaba canım test yapmadım daha reglimin geçmesini bekliyorum sende herhangi bir belirti var mı acabaMerhaba bizim yumurtlama günlerimiz aynıydı ne yaptınız test yaptın mı acaba![]()
Benimde adet günüm yarınMerhaba canım test yapmadım daha reglimin geçmesini bekliyorum sende herhangi bir belirti var mı acaba
Ayyyy çok sevindim canım benimde iki gün kaldı reglime test yapmadım valla daha İNŞALLAH ikimizde çok güzel haberler veririz canım birbirimize RABBİM isteyen herkese nasip eder İNŞALLAHBenimde adet günüm yarınve yaptığım testler bu şekilde çıktı yarın kana gidicem inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
![]()