Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende bugün yumurta kontrolü yaptırdım sağ tarafta 4 tane 20 mm olmuş sol tarafta 6 tane 14 mm olmuş dedi ilk defa bu ay letu kullandım pcos var bende de sizde bu kadar yumurta olması normal mi ve çatlatma iğnesine gerek yok dedi doktor
Evet geçen ay 19 mm yumurtam vardı yine koyu çıkmadı moralim bozuldu sonra bu ayda doktora gidemedik kendim letu kullandım bilmiyorum yumurtam var mı ama c bile soluk en fazla pembe oluyor hiç böyle net bi c bile yok bende çok üzüldüm testleri yaparken
Bnde de pko var 9 ay evliyim ocakta denedik olmadı adetim düzenli bnm kilo 55 yumurta takibi yaptım uygulmdan test yapmadan adet oldum bu ay deneyeceğim ovulasyon testi alacam nasıl yapılır bilmiyorum bilgi verirseniz ilişkiye ne zaman girmeliyim teste göre birde yumurta mm’den bahsettiniz kaç mm olması lazım