Canım adetinin geçmesini bekle. Bende adetimden önce her yaptığımda böyle hayalet çizgi çıktı hep boşuma umutlanıp uğraşıp durdum. Bazen vucuttaki hormon değişikliği ya da test bozuk olunca böyle oluyor gebelik testleri. Bende şimdi ovulasyon takibi yapıyorum yaklaşık bir haftadır bugun reglemin 15.günü iki çizgi kopkoyu oldu. Değerlendirdik bugünü. Yarını da değerlendireceğizMerhaba kızlar 24 ünde doktora gittiğimde yumurtladığımı söylemişti. Tabikide bunu değerlendirdik yaklaşık 1.5 haftadır değerlendirme yapıyoruz. Adetime 7 gün var şuan ovulasyon testi yaptım üstteki sabah, alttaki de 2 saat sonra . Daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım bilgi sahibi olan hanımlar beni bilgilendirebilir mi ? Bir de araştırma yaparken eğer gebeysen adete yakın bu şekilde çıktığını belirtmişler kafam allak bullak oldu.
Gebelik testin yaptım negatif çıktı. Erken sanırım daha ama merakımdan ve heyecandan yerimde duramıyorum. Bende koca karı yöntemlerine başvurdum(dalga geçmeyin ) hiç çamaşır suyu ile test deneyen varmı cevaplarınızı bekliyorum çamaşır suyu ile denediğimde deli gibi köpürdü.
Şimdi yaptım sanırım geç döllenme oldu :)Canım adetinin geçmesini bekle. Bende adetimden önce her yaptığımda böyle hayalet çizgi çıktı hep boşuma umutlanıp uğraşıp durdum. Bazen vucuttaki hormon değişikliği ya da test bozuk olunca böyle oluyor gebelik testleri. Bende şimdi ovulasyon takibi yapıyorum yaklaşık bir haftadır bugun reglemin 15.günü iki çizgi kopkoyu oldu. Değerlendirdik bugünü. Yarını da değerlendireceğiz
Canım hiç bir şey görünmüyor. Geç döllenme oldu demişsin ama ben mi göremiyorumŞimdi yaptım sanırım geç döllenme oldu :)
Dikkatli bakıldığında gözüküyor telden yüklediğim zaman piksel düşüyorCanım hiç bir şey görünmüyor. Geç döllenme oldu demişsin ama ben mi göremiyorum
Sanki hayalet çizgi var gibi evet. İnşallah bebedir kuzum. Ben regleden önce denediğim testlerin çoğunda böyle hayalet çizgi çıktı ama regle oldum yanılttı beni hep.Dikkatli bakıldığında gözüküyor telden yüklediğim zaman piksel düşüyor
Allah’ın izni ile inşallah bebeğim benimledir. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim 2. Olucak rabbim nasip ederse 6.5 yaşından sonra tekrardan bir bebeğim olucakSanki hayalet çizgi var gibi evet. İnşallah bebedir kuzum. Ben regleden önce denediğim testlerin çoğunda böyle hayalet çizgi çıktı ama regle oldum yanılttı beni hep.
Ay gordum bende çizgiyi canım hamilesin dimiAllah’ın izni ile inşallah bebeğim benimledir. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim 2. Olucak rabbim nasip ederse 6.5 yaşından sonra tekrardan bir bebeğim olucak
Benimde adetime. 6gun kaldı iki üç gündür silikti test bugün koyulaşmisMerhaba kızlar 24 ünde doktora gittiğimde yumurtladığımı söylemişti. Tabikide bunu değerlendirdik yaklaşık 1.5 haftadır değerlendirme yapıyoruz. Adetime 7 gün var şuan ovulasyon testi yaptım üstteki sabah, alttaki de 2 saat sonra . Daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım bilgi sahibi olan hanımlar beni bilgilendirebilir mi ? Bir de araştırma yaparken eğer gebeysen adete yakın bu şekilde çıktığını belirtmişler kafam allak bullak oldu.
Gebelik testin yaptım negatif çıktı. Erken sanırım daha ama merakımdan ve heyecandan yerimde duramıyorum. Bende koca karı yöntemlerine başvurdum(dalga geçmeyin ) hiç çamaşır suyu ile test deneyen varmı cevaplarınızı bekliyorum çamaşır suyu ile denediğimde deli gibi köpürdü.
Sanki hayalet çizgi var gibi evet. İnşallah bebedir kuzum. Ben regleden önce denediğim testlerin çoğunda böyle hayalet çizgi çıktı ama regle oldum yanılttı beni hep.
Ay gordum bende çizgiyi canım hamilesin dimi
Var bence canım inşallah sağlıkla kavuşursunuzBugün tam tamına 4 tane yaptım birtanesi erken gebelik. Biri yanlış çıksa diğeri de çıkardı diye düşünüyorum. Düne nazaran daha da belirgin ve koyuydular. Direk çıktılar
Salı günü randevum var dr da.
Canım ilk ovulasyon da koyu çıktığında yumurtlamadan kaç gün sonraydı?? Adete kaç gün vardiBugün tam tamına 4 tane yaptım birtanesi erken gebelik. Biri yanlış çıksa diğeri de çıkardı diye düşünüyorum. Düne nazaran daha da belirgin ve koyuydular. Direk çıktılar
Salı günü randevum var dr da.
Çamaşır suyu mevzu nedir acaba bayılırım öyle kocakarı şeylerineMerhaba kızlar 24 ünde doktora gittiğimde yumurtladığımı söylemişti. Tabikide bunu değerlendirdik yaklaşık 1.5 haftadır değerlendirme yapıyoruz. Adetime 7 gün var şuan ovulasyon testi yaptım üstteki sabah, alttaki de 2 saat sonra . Daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım bilgi sahibi olan hanımlar beni bilgilendirebilir mi ? Bir de araştırma yaparken eğer gebeysen adete yakın bu şekilde çıktığını belirtmişler kafam allak bullak oldu.
Canım ben doktora gittiğimde yumurtlamışsın demişti . Çatlaması sanırım 3-4 gün sonra oldu ovulasyon testlerinden pek anlamıyorum ben. Adetim 9unda yani bugün olmam gerekiyordu daha gelen giden birsey yok. Ben 3 Ocak da kan verdim 0.100 çıktı sonra yine 5 ocakta kan verdim 0.100 çıktı.Canım ilk ovulasyon da koyu çıktığında yumurtlamadan kaç gün sonraydı?? Adete kaç gün vardi
Canım valla bende nette gördümÇamaşır suyu mevzu nedir acaba bayılırım öyle kocakarı şeylerine
Hayırlı olsun canım yaCanım ben doktora gittiğimde yumurtlamışsın demişti . Çatlaması sanırım 3-4 gün sonra oldu ovulasyon testlerinden pek anlamıyorum ben. Adetim 9unda yani bugün olmam gerekiyordu daha gelen giden birsey yok. Ben 3 Ocak da kan verdim 0.100 çıktı sonra yine 5 ocakta kan verdim 0.100 çıktı.
Ama içimde hep hamile hissi vardı gebelik testi yaptım daha önce ve 5 ocakta hep silik çıktı. 6 sında yaptım yine t kısmı silikti ama biraz daha belirginleşmişti. 7 si de o şekilde . Birde 8 ocakta yaptım 1 tane erken gebelik 3 tane normal direk koyulaşmıştı bende anlamadım
Teşekkür ederim canım :)Hayırlı olsun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?