Ovülasyon testi bilgisi olan gelebilirmi lütfen…!

Zuzu666

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
147
57
18
41
Merhaba kızlar. Yardımcı olurmusunuz. Ayın 28 inde regly oldum 6. Gün bitti 7. Gün eşimle ilişkiye girdik içeri boşaldı. Pembe pembe lekendim. Bi gün ara verdik sonrasında Kİ 9. 10. 11. Gün içeri boşaldı. 12. Gün ara verdik. 13. Gün ve bugün içeri boşaldı. Son 4 gündür ovülasyon testi yapıyorum YORUMLARMISINIZ. eşim yarın yok salı günü gelecek. Yumurtlamayı kaçırmaktan korkuyorum. 6 aydır deniyoruz. Artık iyice sitres oldum. Yaş 38 oldu. Olmayacak diye de korkuyorum . Bu kadar açık konuştuğum İÇİN hakkınızı helal edin

Eklentiler

• 1985734A-0196-4D4D-8FAB-CB76B8F790A4.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 81
Bugünü de değerlendirin yumurtlama olmuş çatlama da olmuş zaten hatta yarın sabah da değerlendirebiliyorsan iyi olur ama en önemli gün bugün. Hakkında hayırlısı olsun eşin yarından sonra gitse de artık senin için sorun değil

Yaa gerçekten mi tatlım. Bugün öğlenden sonra yaptık canım. Dün gece de. Dün sabahta :) adam kurudu. Restoranımız var bizim bu akşam yarın orda. Ama yarın bi foto İLE gelebilir . Kesin diyorsan ben kışkırtırım onu. Ama yarın benimde çok yoğun şirkette işlerim. Bakalım bende hal kalacakmı. Ama bebiş için yaparım. Çok teşekkür ederim canım. İnş. Hayırlısı İLE mevlam artık nasip eder 2. Evladı hayırlısı ve sağlığı İLE.

Birde bilgin var tatlım anladığım kadarı İLE. Yapamasakta bugün yarın. Dün ve bugün küler işe yarar dimi. Sprem içerde tutunup 3.4 gün yaşayabiliyormuş. Hayırlısı bakalım

Yok yok artık gerek yok sen önemli günleri değerlendirmişsin bundan sonra bol su içmeye ve dinlenmeye bak inşallah 12 gün sonra erken gebelik testi yapıp bana hayırlı haberler verirsin

Birde bilgin var tatlım anladığım kadarı İLE. Yapamasakta bugün yarın. Dün ve bugün küler işe yarar dimi. Sprem içerde tutunup 3.4 gün yaşayabiliyormuş. Hayırlısı bakalım
Evet sperm canlılığını koruyor 3 güne kadar ama senin buna bile ihtiyacın yok çünkü yumurtan çatladıgi günü bile değerlendirdin o spermler canlı canlı tutundu inşallah sana

Yok yok artık gerek yok sen önemli günleri değerlendirmişsin bundan sonra bol su içmeye ve dinlenmeye bak inşallah 12 gün sonra erken gebelik testi yapıp bana hayırlı haberler verirsin
AğIn bal yesin tatlım. Ya inş. Öyle bi haber alırım dile benden ne dilersen ozmn

Evet sperm canlılığını koruyor 3 güne kadar ama senin buna bile ihtiyacın yok çünkü yumurtan çatladıgi günü bile değerlendirdin o spermler canlı canlı tutundu inşallah sana
Canım şimdi benim anlamadığım t çizgisi c çizgisinden koyu çıkıncamı çatlama oluyor yoksa o gün yumurtlamamı oluyor ertesi silik çıkınca mı çatlama oluyor beynim yandı. Çünkü koyu çıktığı günü DEĞİL ertesi günü silik çıktıgı günü yani değerlendirdik biz. Bi sorun olmaz dimi. Ama o koyu çıktığı günün sabahı da birlikte olmuştuk.

Her iki çizgi koyu çıktığında değerlendirmişsiniz yumurtalama olmuş demek oluyor zaten her iki çizgi kötülüğü. Bir diğer gün silikleşen çizgi yumurtanın çatladıgi anlamına geliyor o günü değerlendirmişsinjz artık yapılacak tek şey beklemek. Korkmayın telaş da etmeyin en önemli günleri kaçırmadiniz

Canım çok teşekkür ederim iyi vardınız yaa. çok sitresliyim sitresimi azaltıyor burası

Maalesef olmadı adet oldum bugün

Tutunamadı demekki tatlım olmadı. Adetim bitti bile bi hafta oldu olmadı bu ay 9. Ay denediğimiz tükendim artık daha takip etmiyorum. Mevlam hayırlısı nezman ise ozmn nasip edecek biliyorum. Sağlığı sıhhatli işe diliyorum mevlamdan. Bakalım canım teşekkür ederim seninde. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok fazla ilişkiye girmek de sperm kalitesini çok etkiliyor belki o yüzden olmamstr. Bu ay iki günde bir üç günde bir birlikte olun. Böylece yumurtlama günunzde kaçırmazsnz spermlerde kalitesini korur. Tanıdığım bir abla kız bebek istediği için yumurtlama gününden iki gün önce tek ilişkiyle hamile kaldı. Çünkü sperm vücutta 72 saate kadar canlı kalyormus. En uzun yaşayan da kız geni olduğu için gerçekten kızı oldu buarada Buarada eşiniz sperm testi verdi mi yaşınız olduğu için yapılacak olan tüm kontrolleri yaptrmanzı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…