Ovülasyon testi çift çizgi mantığı?

Zeytin_zey

Eren ❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.868
3.026
63
32
Hanımlar şimdi şunu merak ediyorum. Ovülasyon testlerinde yumurtlama zamanı, iki çizgi tam koyu olmadan ama 2. Çizgi hafif koyumsu olup ama tamamen de koyu olmadan, bir durum oluşuyorsa ve ardınsan silikleşmeye başlıyorsa, bu pik demek midir? Yoksa yumurta çatlamaya çalıştı da çatlayamadı demek midir? Pcos var ben de. Yaptıgım testlerde hiç tam koyu olmuyor iki çizgi de, sebebini bilen var mı yoksa yine de pik kabul edilir mi

Bendede pko var bende hic pik goremedim cunku benim pko ileri dereceydi ve ben hic yumurtlamazdim. Ilacsiz adette olmazdim.

Bende aynı sorunu yaşıyorum iki aydır yumrutlamıyorum. bende de pcos var. Ağustos, eylül ayında yumurtladım ama gebelık olusmadı. ekım, kasımda yumurtlama olmadı zaten. Sanırım pcoslu kadınlarda yumurta tembellığı var o yuzden oyle oluyor. yumurtayı hareketlendiren, geliştiren ilaçlar varmış. Doktor tavsiyesı ıle kullanmayı dusunuyorum. Sizde doktorunuza danısabılırsınız.

Bana da inositol ü önerdi doktorum alıcam ama marka adı vermedi araştırıyorum ben de iyi bi şey, cidden yumurtalarım tembel

Peki bebişiniz oldu mu sonra? Napmak lazım acaba şu çatlatma iğnelerine mi ihtiyaç var bilemedim
Ben hamileyim canim 14 senelik ugraslarimin sonucu tup bebegi tutturabildik cok sukur darisi basiniza insaAllah. Senin adetlerin duzenlimi nasil ?

Ben hamileyim canim 14 senelik ugraslarimin sonucu tup bebegi tutturabildik cok sukur darisi basiniza insaAllah. Senin adetlerin duzenlimi nasil ?
Hayırlı olsun çok sevindim çok teşekkür ederim. Adetlerim düzenli ama aralıkları fazla 30 35 40 günde bir oluyorum ama illa ki oluyorum. İşte şimdi sağlıklı beslenmeye vs başladım ideal kiloma inmeye çalışıyorum şimdilik ilk hedefim bu. Özel değilse tüp bebek ne kadar tuttu acaba, ve sizce ne zaman tüp bebek yapılabilir?

Ya benim surecim cok uzundu ama su an bi tup bebek guzel bi klinikte yapilsa ilaclarla 60 70 bin tutar. Benim cok denemelerim oldugu icin son transferime ben sadece 30 bin verdim temmuz ayında sadece transfer ucretiydi bu bahcecide yaptirdim...
Bence tup bebek icin tam kapsamli her testlerinizin yapilmasi sonucu karar vermek onemli mesela yumurta rezerviniz mesela esinizin sperm sayisi yaş durumunuz bunun gibi şeyler... ama en az 2 sene olmuyosa iyi bi doktorla gorusmek cok cok onemli.. inanin ki vakit kaybi oluyor diyorum ya 14 sene ugrastim uygulamadigim tedavi kür haci hoca kalmadi yasli ebelere bile gidip muayneler oldum kim nereye cekerse hep doktorda tedavide oldum..
Siz ne kadardir evlisiniz amh baktirdinizmi ? Esinize bakildimi

Anladımmm sizin baya sürmüş ama olsun, emek çok verilince her şey daha tatlı gelirmiş insana ben evleneli 1,5 sene oldu ama son 4 5 aydır korunmama durumu oldu. Bilsem böyle zor olacağını hiç korunmazdım doktora gittim geçen ay onda da pcosun var dedi değerlerime baktı bi tuhaflık yoktu sadece testesteronum fazlaydı işte sağlıklı beslen egzersiz yap ve inositol gibi gıda takviyeleri al dedi zayıfla vs. Hani onun dışında 29 yaşındayız eşimle belki genç gördü, amh bakmadı. Ama ben ilerleyen aylarda inositol ü ve doktorun dediklerini uygulayacağım. Eşimde bi iki aya gitsin baktırsın kendine. Olmazsa eğer 6 ay içinde tekrar doktora gideriz, planım bu şekilde. Sizce nasıl

Aaa cok yeniymis zaten canim insaAllah aratmasin Rabbim gonlune gore versin.. ben hep istemistim ne guzel.doktora ddenk gelmissiniz. Benim ilk gittigim doktor daha 1- 2 aylik evliydim adet olamiyom diye gittim doktor bana direkt cocugun olmaz senin demisti onume kocaman bi kitapcik cikarip tup bebek ve tedavi yontemlerini gosterdi. Psikolojik olarak o doktorda beni cok etkiledi... doktor cok onemli canim doktorunu cok iyi secmen gerekli bu arada kilo cidden cok buyuk etken kilo almamaya dikkat et bide yuruyus yap spor yap inanki cok iyi gelir sana yumurtaliklarina.. saglikli beslen paketli gidalari hayatindan cikar. Ketcap mayonez bile yasaklamisti doktorum bana.

Al aha işte ilki 12 ci gün ikincisi 13 gün en alttaki 14 gün bugünun yani ama 13 cu gün olanki testi idrarımı tutmadan çok az gelen idrarla yaptım yani ondanmi c çizgisi kadar koyulasmadi emin değilim yani herkes bir kaç saat idrarını tutup oylr ovulasyon testi yapıyormuş diğerlerinde idrarımi tuttum diye hatırlıyorum.dun 13 gün testi yaptikdan 15 20 dakka sonra çok yoğun yumurta akı kıvamında uzayan bir akintim geldi onu çatladı diye düşündüm kendimce çünkü hiç böyle yoğun akıntı yaşamam günlük akıntım hep çok çok az ve böyle saydam uzayan bir kıvamda degildir kafam çok karisıkk

Eklentiler

• IMG20231127144156.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…