• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos ve ovülasyon testi

elt_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
7
0
86
merak ettiğim ve bilgi sahibi olmak istediğim bir konu var bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi, polikistikoverim var adetlerim düzenli sayılır bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmaya başladım. Testte hiç çok koyu şekilde çizgi yani yumurtlama görmeme gibi bir durum olabiliyor mu bilgilendirirseniz sevinirim. Testim şuan bu şekilde ilerliyor

Eklentiler

• IMG_9060.webp
    IMG_9060.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 32
Yapmaya devam et canım henüz pik olmamış yakında olur. Reglin düzenliyse yumurtan olgunlaşıyordur diye düşünüyorum

Ben hiç gormezdim evlendigimden beri her ay ovulasyon testi deniyorum 1 bucuk yıllık evliyim bak bide 2024 mayis ayinda hatta anneler günün de gördüm pik ilaçsız bi şekilde bide bu ay 20 haziran da gördüm

Bende pcosluyum adetim her ay olur ama gecikir biraz pcosta hormon bozukluğu olduğu için hep koyu çıkabiliyor benim her gün sizin testiniz gibi çıkıyor 26. Günde pik gördüm 21. Günde pik gördüm devam etmek lazım teste bırakmadan

Bende pcosluyum adetim her ay olur ama gecikir biraz pcosta hormon bozukluğu olduğu için hep koyu çıkabiliyor benim her gün sizin testiniz gibi çıkıyor 26. Günde pik gördüm 21. Günde pik gördüm devam etmek lazım teste bırakmadan
Teşekkür ederiim peki sonuç alabildiniz mi 🥹

Gebelik oldu mu peki 🥹
Hic gebelik oluşmadı klomen 2 kere +her içişimden sonra catlatma ignesi 2 kere femara kullandim 1 aşılama hepsi negatif le sonuçlandı adetime 4 gun var yumurtlamadan sonraki 7. Gun bugun bekliyorum

Hic gebelik oluşmadı klomen 2 kere +her içişimden sonra catlatma ignesi 2 kere femara kullandim 1 aşılama hepsi negatif le sonuçlandı adetime 4 gun var yumurtlamadan sonraki 7. Gun bugun bekliyorum
İnşallah beklediğiniz güzel haberi alırsınız

Back
X